galaxy s2 internet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hackerss

hackerss

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 internet
arkadaşlar evde kablolu internet kullanıyorum wifi yok. bilgisayar üzerinden telefonu internete bağlayabilirmiyim.

tutas_tee

tutas_tee

Üye
bu konuyu biraz nette araştırman lazım benim bildiğim kadarıyla var bunun bir yolu ama tam olarak net bir cevap veremem...

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bilgisayarında wifi varsa yaparsın

RizeOnline

Üye
Bilgisayarında s2 deki mobil ap gibi dağıtıcı bir program kurup yüklemeli ve ucuz usb wifi kartlardan birini bilgisayarına bağlamalısın bu sayede bilgisayardaki interneti paylaştırabilirsen cep ile bağlanabilirsin arkadaşım. Bir ara sanki bir yerde okumustum ama suan aklımda degil o yüzden internette bu konu hakkında araştırma yapabilirsin.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş bilgisayarında wireless varsa onu modem olarak kullanıp telefonunla int girebilirsin
bilgisayarın masaüstü ise usb gibi wirelesslar var onlardan alıp kullanabilirsin

hackerss

hackerss

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bilgisayarında wireless varsa onu modem olarak kullanıp telefonunla int girebilirsin
bilgisayarın masaüstü ise usb gibi wirelesslar var onlardan alıp kullanabilirsin

teşekkür ederim arkadaşım bilgisayarımda wireless var. ama nasıl yapacağım hakkında yardımcı olursan sevinirim.

hackerss

hackerss

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar olayı çözdüm şimdi evde wireless'ten internet kullanabiliyorum.

karayel90

karayel90

Üye
Bende pda net diye bi pro var pc ye ve telefona yükle diyecektim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...