Galaxy S2 İkinci El Fiyat Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

yasar842

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 İkinci El Fiyat Hakkında...
Arkadaşlar ben S2 almayı düşünüyorum ikici el piyasası nedir yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

ekorotti

ekorotti

Üye
1000 1400 arası

aydnzara

Üye
Aynen bende s2 almayı düşünüyorum temiz ve ucuz nerden alabiliriz arkadaşlar.

aydnzara

Üye
Tşk kardeşim bilgi içın ama bu ne kadar güvenli olur neden 1200 tlye satıyor sakata gelmeyelim sonra

klongs

klongs

Üye

RizeOnline

Üye
Arkadaşım bulunduğun şehirde Telefoncuları gez bazen hiç kullanılmamış evkur yada faturalı hat üzerine alınmış cihazlar ikinci el olarak satılmaktadır (ki ben en az bu tarz 50 adet satmışımdır) Bu tarz bir cihazı 1300-1350 arası alabilirsin. Bunun dışında biraz hor kullanılmış cihazları da 1000 - 1150 arası satın alabilirsin. Nakit alacaksan eğer inan çok iyi fiyatlara alabilirsin. Ama 1000 Tl altında Tr garantili bulamazsın. Benim tavsiyem bir kaç gunluk bozdurma yani nakite cevrilmek için alınmış kullanılmamış cihazlardan almandır. Tr garanti olsun yeter. Evkur cihazlarınada coğu zaman istanbulda Altek İletişim denen bir yer garanti olarak bakmaktadır. Diğerleride Genpa-Basarı ve Telpa dır.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş sitenin birinde şu anda 1285 tl sıfırı ben 4-5 ay önce ordan aldım güvenilir bi sorun yok şimdiye kadar
kayıtlı, tek sorun normal garantisi yok ama bi sorun çıkarsa adamlar kendileri karşılıyo diye biliyorum
ikinci elini bu fiyata almaktansa gidip sıfır alman daha mantıklı site adı iistersen özelden ulaşabilirsin

Üst Alt