Galaxy s2 & HTC One X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 & HTC One X
Arkadaşlar bütçem kısıtlı olduğu için s2 düşünüyorum, fakat aklımın htc de kalmaması için de size danışmayı uygun buldum.

Şimdi s2 yi alırsam htc one x i ne kadar ararım, yani demek istediğim hızı vs.
Çok büyük bir farklılık görürmüyüm one x i alırsam(ki tercih one x olursa baya beklemem gerekecek değer mi?) en azından aradaki aşağı yukarı 500tl lik fiyat farkına baklırsa htc almalı mıyım?

Black

Üye
bence +500 lira ver one x alderim

klongs

Üye
bütçen yoksa bence boşuna zorlama telefonda yapabileceğin en ağır şey hd oyun oynamak galaxy s2 de hepsini açıyor

Tepkiler: Cihanî Sultan

doctorrr

Üye
hem htc one x in batarya çok çabuk bitiyormuş bide çok ısınıma yapıyormuş bence s2 al

Tepkiler: Cihanî Sultan
one x gibi telefonları teknoloji meraklıları alıyor genelde sgs2 zaten suan herseyi karsılıyor butcende musait degil s2 al derim

- - - Eklendi - - -

Ki s2 de okadar ucuz telefon degil 1 yıl oldu hem daha çıkalı

S2 diorm. Ondaki ekran kadar bi ekran daha hic bi telefonda gormedim. Cok canli renkleri var...

mancukya

Üye
S2 icin arkasinda yada ön tarafta Elma resmi olsa bugun sartlarinda 100 milyon geckin satis yapmis olurdu. Malesef ticaret böyle bir sey.
Ben yaklasik olarak 2003den beri wondows mobil ile pda yada smart tellere merak sarmis bir arkadasiniz olarak zamaninda Htc firmasina marka olarak faniydim ama malesef bu firma zaman icinde sacmalamak ve yapmamasi gereken islere kalkti.
Sistemi kitlemek, garantiden kaldirmaya calismak, senede 30 model, sistemi gereksiz agirlastirmak vs vs olaylarina.
Herhangi bir Samsung yada Lg hatta Nexus eklenebilir buna bozmayi basarmak cok ama cok zor garantiden kaldirma sacmaliklarida yok.
Ben alirim kurcalamam yeter diyorsaniz sony, Htc vs vs merak edin yok arkadas ben oynar kurcalarim diyorsaniz ilk adres Samsungdur. Ve samimi olarak tekrar s2 ve s3 icin markada kurtlu elma olsa bugun o telleri 2 3 hafta bekliyerek zor bulurdunuz.

enaa_881

Üye
kardes butcen yoksa hic zorlama s2 sana yeter her yonuyle ben hiz konusunda arayacagini sanmiyorum s2seni yeterince tatmin eder

Türe

Üye
SII ' yi tercih ederim optimizasyonu zayıf bir telefon one x

hotlock

Üye
Hiç düşünme one x al 4 çekirdekli işlemcisi var xda da şu anda one x için patlama yapacak bir custom rom hazırlıyorlar diye duydum yaptıkları zaman cihaz kanat takıp uçacakmış nerdyse

Kardeş bilen bir kardeşin olarak boş konuşmadan şöyle diyorum onex i s2 ile kiyaslaman htc ye hakaret olmuş arasında ki farkı sormussun dün test etme fırsatı buldum onex de çektiğim hd videoyu s2 ye gönderdim sonuç kasarak ve kalitesiz oynattı kamera kalitesi okadar bariz farklı ki s2 ile çekim yapnazsin onex de ki hd lcd 2 ekran s2 yi sönük bırakıyor s2 de sahte canlı renklendirme yapıyor onex gerçekçi ve keskin onex ve s2 de her ikisinde de yüklü olan oyun htc de farklı efekler mevcutken s2 de sıradan yaw ben ne yazıyorum s2 değil sen s3 kıyasla dalgami geçitin

Tepkiler: hotlock

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, gittigidiyor dan araştırıyorum pasaport kayıtlı 1,400 lira(one x) civarı buldum, ürünü alıp imei sorgulaması yaptıktan sonra parayı teslim edecem, aynı şekilde s2 alırsamda elimde eski bi n70 var onun imei sinide s2 ye yüklerim s2 de yaklaşık olarak 900-1,000 lira civarinda...

Türe

Üye
,

Bol bol frame atlama izlemişsin sen belli

- - - Eklendi - - -

Hiç düşünme one x al 4 çekirdekli işlemcisi var xda da şu anda one x için patlama yapacak bir custom rom hazırlıyorlar diye duydum yaptıkları zaman cihaz kanat takıp uçacakmış nerdyse

kullanamadıktan sonra ne fayda 4 çekirdek ?

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben asla kıyaslama yapmıyorum
Benim bütçede sıkıntı olduğu için s2 yi alırsam benim işimi görür mü o anlamda sordum, iş dediğimde film izliyorum(yoğun olarak) arada da oyun yoksa bende galaxy ace vardı artık çok yavaş kaldığı için sattım, s2 yi alıp 6 ay sonra onuda satmak istemiyorum, ayrıca ikisinide kıyaslama imkanı buldum demişsin kardeşim hoparlörü nasıl s2 nin sesi müziğin sesini dışarı nasıl veriyor o anlamda...

doctorrr

Üye
o dört çekirdekli işlemci elop unda dediği gibi sadece soğuk havada elinizi ısıtmaya yarar bırakın ya...

Tepkiler: Türe
S2 sanki ısınmıyor takmissiniz isinmasina evet htc ısınıyor hatta suan ben izmirde yanıyorum biri 4 çekirdek kullanmadiktan sonra demiş kardeş emin ol dört çekirdek öyle bi kullanılıyor ki sasarsin sadece ihtiyaç olduğunda devreye giriyor örneğin geçende telefonuma bi oyun indiriyodum buarada aveanin sınırsız interneti kullaniyom 750 mgbyt i 2 dk da indirdi indirme hızı 1950 kbs ye ulaştı şaşırdım pc de bile bukadar hızlı değil al sana 4 çeker buarada bol bol frame atlama izlemissin ne demek ? Bunlar benim kullanıcı tecrubelerim

ozan2020

Üye
htc one x al bence 3.senin teknoloji 4 cekirdek daha ne 4.8 inc hem

Mobilator

Emekli Yönetici
bugün one x'i güncelledim ısınma bariz azaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...