suayb
Üye
-
Konu Sahibi
-
,Kardeş bilen bir kardeşin olarak boş konuşmadan şöyle diyorum onex i s2 ile kiyaslaman htc ye hakaret olmuş arasında ki farkı sormussun dün test etme fırsatı buldum onex de çektiğim hd videoyu s2 ye gönderdim sonuç kasarak ve kalitesiz oynattı kamera kalitesi okadar bariz farklı ki s2 ile çekim yapnazsin onex de ki hd lcd 2 ekran s2 yi sönük bırakıyor s2 de sahte canlı renklendirme yapıyor onex gerçekçi ve keskin onex ve s2 de her ikisinde de yüklü olan oyun htc de farklı efekler mevcutken s2 de sıradan yaw ben ne yazıyorum s2 değil sen s3 kıyasla dalgami geçitin
Hiç düşünme one x al 4 çekirdekli işlemcisi var xda da şu anda one x için patlama yapacak bir custom rom hazırlıyorlar diye duydum yaptıkları zaman cihaz kanat takıp uçacakmış nerdyse
Kardeş bilen bir kardeşin olarak boş konuşmadan şöyle diyorum onex i s2 ile kiyaslaman htc ye hakaret olmuş arasında ki farkı sormussun dün test etme fırsatı buldum onex de çektiğim hd videoyu s2 ye gönderdim sonuç kasarak ve kalitesiz oynattı kamera kalitesi okadar bariz farklı ki s2 ile çekim yapnazsin onex de ki hd lcd 2 ekran s2 yi sönük bırakıyor s2 de sahte canlı renklendirme yapıyor onex gerçekçi ve keskin onex ve s2 de her ikisinde de yüklü olan oyun htc de farklı efekler mevcutken s2 de sıradan yaw ben ne yazıyorum s2 değil sen s3 kıyasla dalgami geçitin
o dört çekirdekli işlemci elop unda dediği gibi sadece soğuk havada elinizi ısıtmaya yarar bırakın ya...
S2 diorm. Ondaki ekran kadar bi ekran daha hic bi telefonda gormedim. Cok canli renkleri var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?