Acil yardım HTC One X

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım HTC One X
evet beyler acil yardıma ihtiyacım var yurt içi garantili s2 mi satıp htc one x almak istiyorum ama aklıma takılan bi kaç soru var

-Sizce s2 den one x e geçmeye değer bi fark var mı ?
- yurt dışı cihazlara baktığımda 1.5 ghz çift çekirdek yazıyor yurt içindekiler neden 4 çekirdek ?

-http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-s720e-asya-ozel-uretim-orjinal-111910586/detay
Sipariş Etmeyi Düşünüyorum Fikriniz nedir ?

Evet beyler yardıma çok ihtiyacım var biri beni aydınlatabilir mi ?

- - - Eklendi - - -

Ve dikkatimi birşey çekti 800*480 ekran çözünürlüğü yazıyor ve 4.1.5 sürümü yüklü diyor bildiğim kadarıyla htc one x o güncellemeyi almadı evet beyler sipariş vermeden önce yardımcı olabilir misiniz

- - - Eklendi - - -

beyler yardım edecek bir kişi bile yok mu ??

efelerefesi

Üye
htc one x te güncel türkiyedeki güncel sürüm 4.1.1 onun dışında one x lerin ekranı 4.7 1250*780 yani bu bahsettiğin cihazla bilgilerin alaksı yok. gerçi resimler one x in resimleri ama yinede kara senin.

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
hongkong malı olduğunu söylüyor adam ama cidden aklım oldukça karışık orjinal çakma ayırt etmekte zorluk çekmemek imkansız

Samet.25

eger note 2 veya s3 e filan gecmiyeceksen hic one x e gecmeye kalkma bence htc ye gececeksende one x plus a gec ama bence degmez s2 de gayet iyi ilerde s4 e filan gecersin

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
ya s2 artık sıkmaya başladı ve bildiğim kadarıylada s 3 den kat kat daha iyi bi telefon htc one x

Samet.25

ya s2 artık sıkmaya başladı ve bildiğim kadarıylada s 3 den kat kat daha iyi bi telefon htc one x

one x guzel cihaz ama one x plus cikti ve htc yeni 2 3 tel cikarmayi planliyo 2013 de cikarirsa one e guncellemeleri biraksa bile one x plus a destegi birakmaz gibime geliyor

karamba70

Üye
    Konu Sahibi

one x guzel cihaz ama one x plus cikti ve htc yeni 2 3 tel cikarmayi planliyo 2013 de cikarirsa one e guncellemeleri biraksa bile one x plus a destegi birakmaz gibime geliyor

galiba bilmiyorsun one x ve one x plus arasında birtek şarj farkı var ve plus a verip one x e vermeyeceğini sanmam güncellemeyi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
emreli01

emreli01

Üye

Sadece şarj farkı yok, başka farklarda mevcut.

1.7 ghz işlemcisi var ve bataryası 2100 bu yüzden sırf one x plus a veripte one x e vermemesini beklemem nokia olsa tamam derimde :) htc yapmaz diye düşünüyorum

ressam58

ressam58

Üye
şahin le bmw gibi diyim sana ve sen karar ver....HTC ONE X

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
1.7 ghz işlemcisi var ve bataryası 2100 bu yüzden sırf one x plus a veripte one x e vermemesini beklemem nokia olsa tamam derimde :) htc yapmaz diye düşünüyorum
Plus modelinde hoparlörde de ses amfisi mevcut, kamera lenside farklıydı sanırım.
Fiyat konusu kişiye kalmış, bencede almaya değmez :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
yani :) o yüzden htc one x alıcam

Hocam arada fazla fiyat farkı yoktu sanırım varsada vardır ama ben olsam One X+ alırım açıkların kapatıldığı bir sürüm ayrıca daha güçlü donanıma sahip sonra ah vah etme.Az dişini sıkıp + al keyfine bak.

- - - Eklendi - - -

;) ..

- - - Eklendi - - -

;) ..

emreli01

emreli01

Üye

Hocam arada fazla fiyat farkı yoktu sanırım varsada vardır ama ben olsam One X+ alırım açıkların kapatıldığı bir sürüm ayrıca daha güçlü donanıma sahip sonra ah vah etme.Az dişini sıkıp + al keyfine bak.

- - - Eklendi - - -

;) ..

- - - Eklendi - - -

;) ..

valla ben her iki telide kulananlara sordum htc one x kullanıcılarınada sordum arasında aman aman fark yok dediler verdigin fiyat farkına değmez dediler benim gözümde de öle gözüküyor çünkü sadece benim gözümde artısı olarak bataryası var onun dışında işlemcisi felan pek büyük bi fark değil kii ben beyaz renk düşündügüm için one x favorim :)

Fiyat konusuna gelincede hocam jarirbookstoreye bak derim aradaki fiyat farkını buraya göre sen gör istersen :)

- - - Eklendi - - -

bu arada ben yurt dışından alacam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...