Galaxy S2 Güncelleme ve Garanti Durumu Hakkında yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phantomsahin

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Güncelleme ve Garanti Durumu Hakkında yardım !
Arkadaşlar Merhaba ;

Bundan 2 Ay Önce Samsung Galaxy S2 GT-İ9100 Aldım. 1820 TL Verdim Başarı Garantilidir.

Şimdi Forumun Bu Bölümünde görüyorum herkes Android 4.0 Ice cream'dan bahsediyor.

Bende Sabırsızlıkla bekliyordum.

Fakat arkadaşımın biri bana bu güncellemeyi aldığında Telefonun garantisi biter dedi.

Bu Konuda ayrıntılı bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum.

- Ne yani Android 4.0 Yükledim diye neredeyse 2 milyarlık telefonun garantisimi gidecek. Yükleme sırasında sorun olursa 2 milyarlık telefon elimdemi kalacak. Nedir bu konunun aslı astarı yardımcı olurmusunuz.

Teşekkürler..

ekorotti

ekorotti

Üye
Kıes yanı samsungın kendı programı ıle guncellersen garantısı gıtmez, garantı gıtme olayı rom yukleyınce olur :) sen ıcıni ferah tut . Yukleme sırasınfa bı sorun olursa garantıye verırsın ...

----------Eklendi @ 22:35:06 ---------- Yazıldı @ 22:34:17 ----------

Bendede s2 var ve sabırsızlıkla beklıyorum kıese dusmesını :D

klongs

klongs

Üye
garantin bitmez ama servise vermeden önce türkiye kiesini yüklersin sorun olmaz

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kies ile güncellersen garanti sorunu olmayacaktır. Ancak kendin ROM atmaya çalışırsan garanti iptal olur. Garantiye yollarken orijinal ROM'u geri yüklemen bu sorunu da halledecektir. :oke:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
The Android 4.0 Ice Cream Sandwich update for the Samsung Galaxy S II has been a long time coming but it seems that the wait is soon to get over. Although Samsung did earlier mention that the S II, along with a few other Samsung devices will be getting the update sometime in March, it did not provide the actual date.

Now, however, a Samsung importer in Isreal called Sunny Communications have revealed on its Facebook page that the update will arrive on March 15, just over a week from today. Here is the translated quite from Facebook:

We promised that we're working on it. You waited patiently. On 15 March it comes: the Android version 4, ICS, tens of thousands of the devices purchased GALAXY SII cellular companies in the country or directly from us. We here are very excited for the launch, hope you :)

This does not mean, however, that all Galaxy S II devices will get the update on March 15. Some may get it later or probably, some may even get it sooner, with the date mentioned above probably being only for the Israeli market. Either way, you won't be having to wait too long now.

Ayın 15 inde güncellemelerin başlayacağına dair bir haber okumuştum kies e düşecektir ama Türkiye için ne zaman gelir bilinmez..

phantomsahin

Üye
    Konu Sahibi

Ayın 15 inde güncellemelerin başlayacağına dair bir haber okumuştum kies e düşecektir ama Türkiye için ne zaman gelir bilinmez..

Teşekkür ederim kardeşim , sizlerden öğreneceğim daha çok şey var. Telefonumun şarjı 3 gün 14 Saat gidiyor Bu Normal mi ? Az Mı ? 24 Çeşit android market programı yüklü ve avea imternet paketide var sürekli maillere bakıyorum ??

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Teşekkür ederim kardeşim , sizlerden öğreneceğim daha çok şey var. Telefonumun şarjı 3 gün 14 Saat gidiyor Bu Normal mi ? Az Mı ? 24 Çeşit android market programı yüklü ve avea imternet paketide var sürekli maillere bakıyorum ??

bence çok iyi. Tabi bana o kadar dayanması imkansız. Sabah takıyorum akşam bitiyor :ehe

phantomsahin

Üye
    Konu Sahibi

bence çok iyi. Tabi bana o kadar dayanması imkansız. Sabah takıyorum akşam bitiyor :ehe

O da çok kötüymüş kardeşim yaa sürekli oyun falanmı oynuyorsun ? Birde benim merak ettiğim Android 4.0 İle çok daha iyi pil ömrü yazıyor. Galiba benim en çok o işime yarayacak bana şöle 5-6 Gün Gitse süper olur android 4.0 İle...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
O da çok kötüymüş kardeşim yaa sürekli oyun falanmı oynuyorsun ? Birde benim merak ettiğim Android 4.0 İle çok daha iyi pil ömrü yazıyor. Galiba benim en çok o işime yarayacak bana şöle 5-6 Gün Gitse süper olur android 4.0 İle...

oyun fazla değil de internet :D

phantomsahin

Üye
    Konu Sahibi

oyun fazla değil de internet :D

Alla alla internet kullanıyorsun ve sabah çıkartıyon şarjdan akşam bitiyor.. Bence Normal değil ama bilmiyorum. Bak ben Galaxy S2 de Sertec Güçlendirilmiş pil kullanıyorum. Tavsiye ederim !!!

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Alla alla internet kullanıyorsun ve sabah çıkartıyon şarjdan akşam bitiyor.. Bence Normal değil ama bilmiyorum. Bak ben Galaxy S2 de Sertec Güçlendirilmiş pil kullanıyorum. Tavsiye ederim !!!

aşırı internet dersek daha iyi olacak :ehe

mancukya

Üye
Sevgili adminler mesajimi silmisiniz. isterseniz hic yazmiyalim. Yada uzaklastirma cezasi verin. Ne zamandir dogrulari söylemek ve elestirmek hata oldu ? Forumda konu kirliliginde ilgilenmiyorsunuz sikayetler oluyor sonra bence silinen mesaj ve tavriniz hatali.
Neticede sacma sapan bir sorularada birazda musade etmeyin bizde burda bu sacmaligi düzeltmek zorunda kalmiyalim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sevgili adminler mesajimi silmisiniz. isterseniz hic yazmiyalim. Yada uzaklastirma cezasi verin. Ne zamandir dogrulari söylemek ve elestirmek hata oldu ? Forumda konu kirliliginde ilgilenmiyorsunuz sikayetler oluyor sonra bence silinen mesaj ve tavriniz hatali.
Neticede sacma sapan bir sorularada birazda musade etmeyin bizde burda bu sacmaligi düzeltmek zorunda kalmiyalim.

Birincisi o mesaji arkadasimizin konusuna "sacma,aptalca" gibi seyler soylediginiz icin sildim.
İkincisi bu konu sacma bir konu degil bilgi almak isteyen, belkide Android konusunda sizin benim kadar bilgili olmayan bu arkadasimiz, forumumuzu tercih ederek bizlerden yardim beklemis. Siz de gelip sacma veya aptalca gibi ithamlarla uyeyi forumdan sogutma cabasi icindesiniz.

" Neticede sacma sapan bir sorularada birazda musade etmeyin bizde burda bu sacmaligi düzeltmek zorunda kalmiyalim"

Ayrica, burada kimse sizi birseyleri duzeltmeniz icin zorlamiyor..

restless16

restless16

Üye
bu 3 gün sarj gitmesi harika birşey , benim kendi telefonumda gördüğüm en fazla süre 1,5 gün oldu :hmmm

mancukya

Üye

Birincisi o mesaji arkadasimizin konusuna "sacma,aptalca" gibi seyler soylediginiz icin sildim.
İkincisi bu konu sacma bir konu degil bilgi almak isteyen, belkide Android konusunda sizin benim kadar bilgili olmayan bu arkadasimiz, forumumuzu tercih ederek bizlerden yardim beklemis. Siz de gelip sacma veya aptalca gibi ithamlarla uyeyi forumdan sogutma cabasi icindesiniz.

" Neticede sacma sapan bir sorularada birazda musade etmeyin bizde burda bu sacmaligi düzeltmek zorunda kalmiyalim"

Ayrica, burada kimse sizi birseyleri duzeltmeniz icin zorlamiyor..

Evet haklisiniz konu sacma degil resmi olarak cikan sürüme yükseltince garanti kapsami cikar diye bir mantik kesinlikle dogru bir mantik hata yapmisim afedersiniz.
Gene diger konu iyi siz düzeltin daha iyi yaparsaniz yetkili olarak verdiginiz cevapta oldukca ilginc. Buraya gelen herkez kendi bilgisi dahilince bir seylere yardimci olmak icin burda karsilik ve menfaat beklemeden üstelikte.
Sizi ikaz etmek hata, dogrulari söylemek hata isinize gelmiyorsa girmeyin diyorsunuz tebrik ederim sizi.
Kies güncellemesi ile ICS cikinca garantiden cikma gibi bir durum söz konusu olmaz diyip konuyu kitlemek yeterliyken olayi farkli yöne cekiyorsunuz selametle kalin.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Evet haklisiniz konu sacma degil resmi olarak cikan sürüme yükseltince garanti kapsami cikar diye bir mantik kesinlikle dogru bir mantik hata yapmisim afedersiniz.
Gene diger konu iyi siz düzeltin daha iyi yaparsaniz yetkili olarak verdiginiz cevapta oldukca ilginc. Buraya gelen herkez kendi bilgisi dahilince bir seylere yardimci olmak icin burda karsilik ve menfaat beklemeden üstelikte.
Sizi ikaz etmek hata, dogrulari söylemek hata isinize gelmiyorsa girmeyin diyorsunuz tebrik ederim sizi.
Kies güncellemesi ile ICS cikinca garantiden cikma gibi bir durum söz konusu olmaz diyip konuyu kitlemek yeterliyken olayi farkli yöne cekiyorsunuz selametle kalin.

Amacım sizle kavga etmek değil kötülemekte değil.. Sadece üyemizin üzerine fazla gittiğinizi söylüyorum o kadar..

Benim gözümde onun kadar sizin de değeriniz aynı. İkinizi de kaybetmek istemem.
Amacım burada düzen ve asayişi sağlamak.

"Buraya gelen herkez kendi bilgisi dahilince bir seylere yardimci olmak icin burda karsilik ve menfaat beklemeden üstelikte."
demişsiniz.

Kies ile güncellersen garanti sorunu olmayacaktır. Ancak kendin ROM atmaya çalışırsan garanti iptal olur. Garantiye yollarken orijinal ROM'u geri yüklemen bu sorunu da halledecektir. :oke:

Şayet böyle bir cevap gelmişse dediğiniz bu cümlenin sonuna kadar arkasındayım.

Ama "böyle saçma aptalca konu mu açılır" şeklinde cevaplar gelirse, kusura bakmayın ama ben bu türden mesajları silmek zorundayım.

Bu arada cevap yazmak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz. Yaptığım işlemin yanlış olduğunu düşünüyorsanız da şikayet sistemini kullanabilirsiniz.

"Kies güncellemesi ile ICS cikinca garantiden cikma gibi bir durum söz konusu olmaz"
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt