Galaxy S2 Gpu Overclock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Gpu Overclock
Arkadaşlar cpuya oc yapıyoruz fakat gpuya oc yapmak mümkünmüdür acaba galaxy s2'de ?

cyber

cyber

Üye
evet

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ne zaman gpu overclock çıktı android iyice uçuyor hadi hayırlısı |-)

klongs

klongs

Üye
​mümkün

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

400 mhz'e kadar mümkün hatta voltajı bile değiştirebiliyorsunuz

Kardeşim hangi programla yapılıyor ? ve s2'de ki mali400 gpusu normalde kaç mhz'de çalışıyor biliyormusun ?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bı ara yanan pc ler vardı sıra telefonlarda bence bozmayın cıhazlarınızı orjınal neyse onu kullanın ona gore sogutma sıstemı varmı telefonunda peki? yoksa adamlar cıhazı 2 ghz cıkarmasınıda bılırlerdı 1 sanıye daha hızlı olucak dıye cıhazınızdan olmayın derım zaten hızlı cıhaz:oke:

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi
bı ara yanan pc ler vardı sıra telefonlarda bence bozmayın cıhazlarınızı orjınal neyse onu kullanın ona gore sogutma sıstemı varmı telefonunda peki? yoksa adamlar cıhazı 2 ghz cıkarmasınıda bılırlerdı 1 sanıye daha hızlı olucak dıye cıhazınızdan olmayın derım zaten hızlı cıhaz:oke:

Telefonu,pc'yi oc yapmak yakmaz fazla voltaj vermek yakar :oke:

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

400 mhz'e kadar mümkün hatta voltajı bile değiştirebiliyorsunuz
voltajmı yok artık ya telefonda sadece cpu hızı oynanıyordiye biliyordum şu an çok garip oldum voltaj vermekdemek ama sıcaktan patlama riski olur bilgisayarlarda bile voltaj verirken yanmalar alevler oluyo :hmmm

Türe

Türe

Üye

Kardeşim hangi programla yapılıyor ? ve s2'de ki mali400 gpusu normalde kaç mhz'de çalışıyor biliyormusun ?

200 mhz'e kadar çalışıyor . Voltage Setting programın adı. Ve root istiyor

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

200 mhz'e kadar çalışıyor . Voltage Setting programın adı. Ve root istiyor

Telefon rootlu, 400mhz yapabilirsem eğer telefon oyun canavarı olacak desene :D Sen gpuya oc yaptınmı yaptıysan ciddi performans oldumu ?

-efşan

-efşan

Üye
Birden 400'e çekme cihazı. Yavaş yavaş artır.

Türe

Türe

Üye

Telefon rootlu, 400mhz yapabilirsem eğer telefon oyun canavarı olacak desene :D Sen gpuya oc yaptınmı yaptıysan ciddi performans oldumu ?

Pek farketmedi sanırım denemedim öncesi sonrası diye :hmmm ama telefonu ilk aldığımda kesinlikle ısınmıyordu , servise vermeden birkaç gün önce deli gibi ısınıyordu :hmmm bulaşma bence :hmmm

- - - Eklendi - - -

Birden 400'e çekme cihazı. Yavaş yavaş artır.

200 , 267 bir de 400 var

erko merko

erko merko

Üye
    Konu Sahibi

Pek farketmedi sanırım denemedim öncesi sonrası diye :hmmm ama telefonu ilk aldığımda kesinlikle ısınmıyordu , servise vermeden birkaç gün önce deli gibi ısınıyordu :hmmm bulaşma bence :hmmm

Yapma ya :( 300mhz yapma şansımız yokmu acaba

-efşan

-efşan

Üye

Buna bir baksana.

Türe

Türe

Üye
ne demek rica ederim , ha bir de attığın kernel varsa onun da büyük önemi var abi ona da dikkat

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum blackberry ve apple'ların soğutması çok güzel kap takmazsanız güzel soğutuyor fakat s2'nin zaten normalde ısınma sorunu var bir de OC atarsanız üstünde tencere ile yemek pişirirsiniz artık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt