Arkadaşlar cpuya oc yapıyoruz fakat gpuya oc yapmak mümkünmüdür acaba galaxy s2'de ?
400 mhz'e kadar mümkün hatta voltajı bile değiştirebiliyorsunuz
ne zaman gpu overclock çıktı android iyice uçuyor hadi hayırlısı![]()

bı ara yanan pc ler vardı sıra telefonlarda bence bozmayın cıhazlarınızı orjınal neyse onu kullanın ona gore sogutma sıstemı varmı telefonunda peki? yoksa adamlar cıhazı 2 ghz cıkarmasınıda bılırlerdı 1 sanıye daha hızlı olucak dıye cıhazınızdan olmayın derım zaten hızlı cıhaz![]()

voltajmı yok artık ya telefonda sadece cpu hızı oynanıyordiye biliyordum şu an çok garip oldum voltaj vermekdemek ama sıcaktan patlama riski olur bilgisayarlarda bile voltaj verirken yanmalar alevler oluyo
400 mhz'e kadar mümkün hatta voltajı bile değiştirebiliyorsunuz

Kardeşim hangi programla yapılıyor ? ve s2'de ki mali400 gpusu normalde kaç mhz'de çalışıyor biliyormusun ?
200 mhz'e kadar çalışıyor . Voltage Setting programın adı. Ve root istiyor
Sen gpuya oc yaptınmı yaptıysan ciddi performans oldumu ?
Telefon rootlu, 400mhz yapabilirsem eğer telefon oyun canavarı olacak deseneSen gpuya oc yaptınmı yaptıysan ciddi performans oldumu ?
ama telefonu ilk aldığımda kesinlikle ısınmıyordu , servise vermeden birkaç gün önce deli gibi ısınıyordu
bulaşma bence 
Birden 400'e çekme cihazı. Yavaş yavaş artır.
Pek farketmedi sanırım denemedim öncesi sonrası diyeama telefonu ilk aldığımda kesinlikle ısınmıyordu , servise vermeden birkaç gün önce deli gibi ısınıyordu
bulaşma bence
300mhz yapma şansımız yokmu acaba
Yapma ya300mhz yapma şansımız yokmu acaba
malesef , başka program ile oluyorsa bilemem
bı ara yanan pc ler vardı sıra telefonlarda bence bozmayın cıhazlarınızı orjınal neyse onu kullanın ona gore sogutma sıstemı varmı telefonunda peki? yoksa adamlar cıhazı 2 ghz cıkarmasınıda bılırlerdı 1 sanıye daha hızlı olucak dıye cıhazınızdan olmayın derım zaten hızlı cıhaz![]()