peacetr
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi ne yaptın koltuktan halıya düşmüş benim c5-03 direk üçüncü kattan çat diye betona düştü arka kapağı dağıldı yeni kapak taktım sağlam şu an. Ki galaxy s2 daha dayanıklıdır eminim. Nerden oluştu sizde bu önyargı?
hassas olurlar ama parmağa karşı hassas olurlar. O ekrana odunla vursan bile komut veremezsin. Çünkü hassaslıgı üzerindeki elektrik akımından kaynaklanıyor. Yani cam sağlam. Hassaslıgın nedeni elektrik vs. parmak etkileşimi.
sen öyle san fıstık gibi blackberry ler vardokunmatik telefonlara ezelden güvenmem ben hassas olurlar çünkü.s2 aldım bi halının üstüne düştü kesin bozulmuştur dedim ama mecbur artık dokunmatik kullancaz çünkü çıkan akıllı telefonlar hep dokunmatik
adam camı zarar görmüşmüdür dememiş zaten, beyni zarar görmüşmüdür demişSamsung galaxy s2 ekran olarak gorilla glass kullanır ve bu ekran camları acayip dayanıklıdır bişe olmaz yani kolay kolay merak etme buda videosu bu camların ne kadar dayanıklı olduğunu görLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sagolasinGeçmiş olsun korkma boşuna birşey olmaz.
nokialar daha sağlam oluyo samsung galaxy serisine göre galaxyler daha narin duruyo zatenabi ne yaptın koltuktan halıya düşmüş benim c5-03 direk üçüncü kattan çat diye betona düştü arka kapağı dağıldı yeni kapak taktım sağlam şu an. Ki galaxy s2 daha dayanıklıdır eminim. Nerden oluştu sizde bu önyargı?
hic belli olmuyo sans lazim biraz.bi akrabada samsung star var kac kez elinden dustu betona cakildi cizikler disinda dokunmatigine filan hic bir sey olmadi.bi arkadasta 5800 vardi bi kere dusurdu dokunmatigi bozuldunokialar daha sağlam oluyo samsung galaxy serisine göre galaxyler daha narin duruyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?