Galaxy s2 ekranı yanıyor mu ne oluyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 ekranı yanıyor mu ne oluyor ?
Ekran çalışmaz konumda iken. Siyah halde iken yani. Bi kısımda leke var sürekli. Resmini çekebileceğim bişi değil. ne kadar silsem de geçmiyor. Ekranı değiştirttim bi kere . 3 ay sonra yine böyle oldu. kaldı o leke öyle. Niye böyle oluyor bu. Jelatin falan kullanamam hiç. 3 ayda bi servise mi vercem böyle oluyor diye. Başka s2 kullananlarda var mı sorun ?

MücahitTokgöz

bende galaxy s var. Geceleri ekran sonuyr fakat hafif işik oldugunda bnde goruyorum o lekeleri baya var hmde fakat cok nadir ras geldigim icin ustunde pek durmadim hatta unutmustm sen konu actignda aklima gldi. Acikcasi bnde merak ediyorum.

TheSkyhan01

Üye
Telefonun kılıfında mıknatis falan varmı ? ondan olabilir hocam

- - - Eklendi - - -

yumyjikk2

Üye
bende s2 kullanıyorum ama dediginiz gibi bir sorun göremedim

blacktalon

blacktalon

Üye
overcloklu ise belki enerji fazla geliyordur yada telefona normal değerlerdeyken bile fazla yüklendiysen kapanınca pikseller tepki veriyor olabilir bunda çok sorun olmaz bence ama kalıcı leke ise o zaman sorundur

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
bende galaxy s var. Geceleri ekran sonuyr fakat hafif işik oldugunda bnde goruyorum o lekeleri baya var hmde fakat cok nadir ras geldigim icin ustunde pek durmadim hatta unutmustm sen konu actignda aklima gldi. Acikcasi bnde merak ediyorum.
Sinir bozucu ya. REsmini atabilsem anlayacaklar.

- - - Eklendi - - -

Ben telefon kılıfı falan kullanmıyorum. Tek başına takılıyor telefon. Swype kullandığım için gibi sanki. Çok kullandığım tuşların olduğu yerde. Ama iz kalacak diye yazı mı yazmıcaz ?

bende s2 kullanıyorum ama dediginiz gibi bir sorun göremedim
2. oldu bu. Yine ekran değişimini isterim ben O.o

overcloklu ise belki enerji fazla geliyordur yada telefona normal değerlerdeyken bile fazla yüklendiysen kapanınca pikseller tepki veriyor olabilir bunda çok sorun olmaz bence ama kalıcı leke ise o zaman sorundur
Kalıcı bi leke.

PriZm

PriZm

Üye
Bende hiç öyle birşey yok.Aşırı ısınmadan dolayı oluyor olabilir.

Yani ekran burn-in oluyordur

aleranol

aleranol

Üye
Benim not2de de geçen fark ettim. Gece hiç ışık yokken üst barı aşağı indirip dikkatle bakınca belli oluyor. Ama direk üzerine de değil. Illa ortaya bakacaksin yanlarda oluşuyor. Başka noktaya odaklansan da yine ayni yerde oluyor. Bende korktum sadece beyazda siyahta kontrol ettim sorun yok. Bence korkulacak bişey değil ama.

PriZm

PriZm

Üye
Hmm bu sorun normal değil gibi..

MücahitTokgöz

Benim not2de de geçen fark ettim. Gece hiç ışık yokken üst barı aşağı indirip dikkatle bakınca belli oluyor. Ama direk üzerine de değil. Illa ortaya bakacaksin yanlarda oluşuyor. Başka noktaya odaklansan da yine ayni yerde oluyor. Bende korktum sadece beyazda siyahta kontrol ettim sorun yok. Bence korkulacak bişey değil ama.

tam olarak söylediğinin aynıları bendede var ama dediğim gibi 2-3 kere rast geldm dahada görmedm. Ayrıca fotoğrafla atılacak birşey değil ışık geldğinde yok oluyor.

PriZm

PriZm

Üye
Beyler sizin telefonlarda fabrika çıkışı sorun var sanırım.Bende bir sorun yok? :hmmm

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Bende hiç öyle birşey yok.Aşırı ısınmadan dolayı oluyor olabilir.

Yani ekran burn-in oluyordur
Parmak izi gibi . Dün sildim ettim ama geçmiyor.

Kötü ya. Değiştirtcem ekranı bi süre sonra yine.

Hmm bu sorun normal değil gibi..
Kesinlikle.

tam olarak söylediğinin aynıları bendede var ama dediğim gibi 2-3 kere rast geldm dahada görmedm. Ayrıca fotoğrafla atılacak birşey değil ışık geldğinde yok oluyor.
Aynen öyle
Beyler sizin telefonlarda fabrika çıkışı sorun var sanırım.Bende bir sorun yok? :hmmm
ekranı değiştirttim. Kullanırken oluyor. Swype kullanıyorum klavyenin sol tarafı bu şekilde.

olabilir ama neden kaynaklaniyor onu anlamis degilim
aynen.

romaz

romaz

Üye
arkadaşlar s.a anlattıgınız kadar anlamış oldugum olay benim s2 mde vardı.buna benim tabirim ile hayalet simgeler veya gölgelenme diyebiliriz.nitekim bu ekranlar arızalı biraz araştırırsanız konuyu bulabılırsınız.ben telefonumu servise verdim ve ekranında gölgelenme oldugunu ve srekli hayalet gibi karsımda durmasından rahatsız oldugumu belirttim.sonuç ekran cıkarılıp yenisi ile degiştirildi.sizede tavsiyem beklemeden en yakın servise gidip ekranlarınızı degiştirtin.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar s.a anlattıgınız kadar anlamış oldugum olay benim s2 mde vardı.buna benim tabirim ile hayalet simgeler veya gölgelenme diyebiliriz.nitekim bu ekranlar arızalı biraz araştırırsanız konuyu bulabılırsınız.ben telefonumu servise verdim ve ekranında gölgelenme oldugunu ve srekli hayalet gibi karsımda durmasından rahatsız oldugumu belirttim.sonuç ekran cıkarılıp yenisi ile degiştirildi.sizede tavsiyem beklemeden en yakın servise gidip ekranlarınızı degiştirtin.

Zaten yaptım bi kere. Zırt pırt değiştirtcez mi böyle..

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
Bendede oluyor bu olay parlakligi en kisiga aliyorum gece telefona baktigimda lekeler olusuyor siyah siyah yani arkadaşin dediği gibi fotografi çekilemez ama sinir bozucu birşey daha telefonu alali 1 hafta oldu

romaz

romaz

Üye
Zaten yaptım bi kere. Zırt pırt değiştirtcez mi böyle..

Goturecen arkadasim yaptiklari pisligin farkindalar gotur ver iyisini taksinlar .defter yapragi vermedik alirken para verdik .

- - - Eklendi - - -

Bendede oluyor bu olay parlakligi en kisiga aliyorum gece telefona baktigimda lekeler olusuyor siyah siyah yani arkadaşin dediği gibi fotografi çekilemez ama sinir bozucu birşey daha telefonu alali 1 hafta oldu

Hemen ver garantiye olmazsa bidaha ver gene olmazsa gene ver.bu hata yuzunden ekranlarin cogu hatali problemli.ee para kazanmak kolay deil.bence olayi farkeden hemen versin.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Goturecen arkadasim yaptiklari pisligin farkindalar gotur ver iyisini taksinlar .defter yapragi vermedik alirken para verdik .

- - - Eklendi - - -

Hemen ver garantiye olmazsa bidaha ver gene olmazsa gene ver.bu hata yuzunden ekranlarin cogu hatali problemli.ee para kazanmak kolay deil.bence olayi farkeden hemen versin.

Ya o değilde beklemek sinir bozucu işte :) 1 hafta falan kim beklicek :) Telefon bulursam bi tane olabilir.

• Beğen
Tepkiler: yunusmaxicepp
erhank98

erhank98

Üye
bendede s2 var ama dediğin gibi birşey göremedim, telefonu yaklaşık 2,5 ay önce aldım.(jelatin kullanıyorum: çokta memnunum)
ayna gibi maşallah :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
bendede s2 var ama dediğin gibi birşey göremedim, telefonu yaklaşık 2,5 ay önce aldım.(jelatin kullanıyorum: çokta memnunum)
ayna gibi maşallah :D

Ya geçende 5 tane aldım. 4 tanesini takamadım. Çok zor takılıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt