galaxy s tuş kilidi

Sponsorlu Bağlantılar

gtrst_cavit

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s tuş kilidi
benim bir sorum daha olacak. yne çözemdğim bi konu. blki ufak bişey ama 4 günlük telefonda nedn böyle bi sorun olsun die düşündüm. telefonun tuş kilidini açmak için tuşa bastığımda eğer yeni kilitlenmişse hemn açılıyo ama eğer kilitlndikten sonra 5-10 saniye geçmişse tuşa bastıktan 2 saniye kadar sonra açılıyo. bi kaç kez dzldi ama tekrr oldu.. lütfen yardım edin ya :S

gtrst_cavit

Üye
    Konu Sahibi
ya da bu durum normal midir?

Narutodth

Narutodth

Üye
pek önemli bir sorun değil bence. hatta sorun olmayada bilir.belkide tüm galaxy s lerde böyledir bu durum.

gtrst_cavit

Üye
    Konu Sahibi
evet sorun sayılmaz belki ama yeni aldğm için bilemiyorum işte. keşke kullanan bi arkadaş varsa, normal bi durum olup olmadığını yazsa.

technoshark

technoshark

Üye
samsunglarda bu şekilde olduğunu düşünüyorum...kilitten sonra biraz bekliyorsunuz.. aslında tamda emin değilimde :)

gtrst_cavit

Üye
    Konu Sahibi
keşke kullanan bi arkadaş da yazsa ya :)

technoshark

technoshark

Üye
Valla kullanlar muhakak vardır ama yazan yok :d

gtrst_cavit

Üye
    Konu Sahibi
önemli bşy olmadğı için olablr :) ama bn de yeni aldğm bi telefon oldğu için doğal olarak merak ediyorum.

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
bn kullanyrm arkadasim normal dgl bu durum ama kafaya taklck bse yok ... cok pimpirim sahibi biriysen servse gotur baksinlar ... bak kndnde demissin bi kac kez duzeldi die dmkki sorun war yani ... ki oyle saniyeye enseksli tus kilidi diye bisey yok samsungda basarsın acilir kac saniye kac dk gctgi onmli dgl

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Benim bildiğim kadarıyla Galaxy S modellerinin hepsinde ekrandan slaytı kaydırarak tuş kilidi açılıyor ve kilitlemek için yan taraftaki on/off tuşu kullanılıyor. On/off tuşu ile tuş kilidi açmayı denemedim veya da denedim ve o tuş ile açılmıyor. :) Abartılacak bir sorun değil. Belki de tam basamıyorsundur tuşa.

gtrst_cavit

Üye
    Konu Sahibi
ben tam olarak anlatamadım galiba :) ekrandaki slaytın ekrana gelmesi için yan tuşa basmıyo musun? işte o tuşa bastığında ekrana gelmesi gecikio. ama yeni kilitlenmişse(yeniden kastım kilitlendikten sonraki ilk 3-4 saniye) veya şarjdaysa basar basmaz geliyo. aldığım yerdeki ilgilenen kişiye de söyledim ama bişey yok dedi. ama bnce herkeste olmuyosa büyük olmasa da bir sorun. sıfır aldğm tel.da nedn olsun ki?

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
bak dostum anladm senn dmk istedgini bndede galaxy s war yedek telimde wave 2 ikisndede denedim byle bse olmuyor ya tusta hassasiyet prblemi war yada telin cok dolu v kasma yapiyor kullanan bilen biri olarak sylyrum norml degil ayricaaldgin yere niye gtrup sruysunki adam sattgi mala laf sylemezki gotur sen o teli telpaya baksnlar yapsinlar bu gbi islerde en iyi yol teknik serwis ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt