Galaxy S ten sonra N900 alınırmı???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S ten sonra N900 alınırmı???
Arkadaşlar ben uzun süredir Galaxy S kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum bi nokia n900 buldum ve almak istiyorum fakat galaxy s ten sonra beni tatmin edermi acaba___???

ZaZuM

ZaZuM

Üye
fazlasıyla ama maego ya alışabilir misin bilemem 1 ghz işlemci var n900 de

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence telefonun iyi. değiştirme. değiştirme sebebin neki? taş gibi cihazın var. ayrıca emin değilim ama sanırım n900'de rezistif ekran vardı. oda cabası.

61semih

61semih

Üye
ıkı cıhazın piyasası herşeyı açıklıyor

by*cambaz

Üye
bence değiştirme

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Degiştirme sebebim telefondan sıkılmış olmam bana artık yeterli gelmiyor ve android telefon da almayı açıkçası pek istemiyorum ve daha önce iphone kullandım symbian 3 kullandım android kullandım farklı bişeyler istiyorum samsung wave de var fakat internette okuduğum kadarı ile tercih etmedim..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
androide nazaran biraz geride kalan fakat çok güzel bir sistem..eğer anroid.ios,symbian dan sıkıldıysanız bada tavsiye ederim..fakat meego'da güzel..
Degiştirme sebebim telefondan sıkılmış olmam bana artık yeterli gelmiyor ve android telefon da almayı açıkçası pek istemiyorum ve daha önce iphone kullandım symbian 3 kullandım android kullandım farklı bişeyler istiyorum samsung wave de var fakat internette okuduğum kadarı ile tercih etmedim..

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
androide nazaran biraz geride kalan fakat çok güzel bir sistem..eğer anroid.ios,symbian dan sıkıldıysanız bada tavsiye ederim..fakat meego'da güzel..

İnternette bada için okudüğüm yorumlar hiç iyi değil oyuzden pek bakmıyorum fakat n900 den herkez övgüyle bahsediyor ama biraz eski kaldı o yüzden biraz karasızım...

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam o kötü yorum yapanlar android yada ios fanları o yüzden yoksa bende kullandım ama kesinlikle dedikleri gibi değil..bugün gidip wave 2 ve wave 3 test ettim inan gayet hoş bir sistem...

İnternette bada için okudüğüm yorumlar hiç iyi değil oyuzden pek bakmıyorum fakat n900 den herkez övgüyle bahsediyor ama biraz eski kaldı o yüzden biraz karasızım...

klongs

klongs

Üye
bada iyi de uygulama az

franzliszt

franzliszt

Üye
n900 alınmaz cok istiyorsanız windows platformuna yada meego playformuna ama n9 la geçebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Türe

Türe

Üye
pek bişey ifade etmeyebilir ama yine de değer . lakin daha üst bir cihaz alman daha yararlı olur ya da yeni çıkan bir xperia modeli

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
xperia s gibimi?? türkiyeye getirdiler o cihazı..1700 lira :)
pek bişey ifade etmeyebilir ama yine de değer . lakin daha üst bir cihaz alman daha yararlı olur ya da yeni çıkan bir xperia modeli

veli_efendi

veli_efendi

Üye
sen bilirsin

MrExpert

MrExpert

Üye
galaxsy s den sonra senı hiç ve hiç tatmin etmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt