MasteLaa Üye cyber' Alıntı: sağolasın kayıtlı olur dmi yoksa imei kontrol sitesinden bakıp mı almalıyım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Spot diyorum Kayıtlı olur orijinal ama kilitlenme ihtimali de göz önünde bulundurulmalı.Spot telefonların garantisi yoktur.
cyber' Alıntı: sağolasın kayıtlı olur dmi yoksa imei kontrol sitesinden bakıp mı almalıyım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Spot diyorum Kayıtlı olur orijinal ama kilitlenme ihtimali de göz önünde bulundurulmalı.Spot telefonların garantisi yoktur.
cyber Üye MasteLaa' Alıntı: Rica ederim Spot diyorum Kayıtlı olur orijinal ama kilitlenme ihtimali de göz önünde bulundurulmalı.Spot telefonların garantisi yoktur. Genişletmek için tıkla ... evet biliyorm garantiye gerek yok kayıt giderse kayıtı geri yaptırırım 750 tlye bulursam alcam
MasteLaa' Alıntı: Rica ederim Spot diyorum Kayıtlı olur orijinal ama kilitlenme ihtimali de göz önünde bulundurulmalı.Spot telefonların garantisi yoktur. Genişletmek için tıkla ... evet biliyorm garantiye gerek yok kayıt giderse kayıtı geri yaptırırım 750 tlye bulursam alcam
MasteLaa Üye cyber' Alıntı: evet biliyorm garantiye gerek yok kayıt giderse kayıtı geri yaptırırım 750 tlye bulursam alcam Genişletmek için tıkla ... Senin fikrin inşalah gönlüne göre olur
cyber' Alıntı: evet biliyorm garantiye gerek yok kayıt giderse kayıtı geri yaptırırım 750 tlye bulursam alcam Genişletmek için tıkla ... Senin fikrin inşalah gönlüne göre olur
cyber Üye MasteLaa' Alıntı: Senin fikrin inşalah gönlüne göre olur Genişletmek için tıkla ... inşalllah zaten yurt dışından getirticektim ama orda 775 tl falan birde harç 875 oluyo
MasteLaa' Alıntı: Senin fikrin inşalah gönlüne göre olur Genişletmek için tıkla ... inşalllah zaten yurt dışından getirticektim ama orda 775 tl falan birde harç 875 oluyo
GhostRiderX Üye Konu Sahibi evet beyler adamla anlaştık adamdan 630 tl ye alıyorum. varsa son diyeceğiniz çabuk söleyin
MasteLaa Üye GhostRiderX' Alıntı: evet beyler adamla anlaştık adamdan 630 tl ye alıyorum. varsa son diyeceğiniz çabuk söleyin Genişletmek için tıkla ... Güzel bir kılıf al
GhostRiderX' Alıntı: evet beyler adamla anlaştık adamdan 630 tl ye alıyorum. varsa son diyeceğiniz çabuk söleyin Genişletmek için tıkla ... Güzel bir kılıf al
Cihanî Sultan Üye cyber' Alıntı: bi ön inceleme beklerm bende alabilirm Genişletmek için tıkla ... Bayağı iyi telefon.Ace 2'nin bir üst modeli.
cyber' Alıntı: bi ön inceleme beklerm bende alabilirm Genişletmek için tıkla ... Bayağı iyi telefon.Ace 2'nin bir üst modeli.
cyber Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Bayağı iyi telefon.Ace 2'nin bir üst modeli. Genişletmek için tıkla ... evet öyle s2 yi 750-800 arası bulursam s2 alırım yoksa bunu alcam - - - Eklendi - - - ama s advance ics ye yükseltilemiyor diye biliyorm ace 2 yükseltilebiliyor - - - Eklendi - - - son birşeyler soruyum 16 gb dahili hafıza mı var ve ekran kalitesi s2 ile aynımı gorilla glass mı advance nin
Cihanî Sultan' Alıntı: Bayağı iyi telefon.Ace 2'nin bir üst modeli. Genişletmek için tıkla ... evet öyle s2 yi 750-800 arası bulursam s2 alırım yoksa bunu alcam - - - Eklendi - - - ama s advance ics ye yükseltilemiyor diye biliyorm ace 2 yükseltilebiliyor - - - Eklendi - - - son birşeyler soruyum 16 gb dahili hafıza mı var ve ekran kalitesi s2 ile aynımı gorilla glass mı advance nin
GhostRiderX Üye Konu Sahibi sonunda telefonu dün akşam alabildim.ilk defa android telefon kullandığım için nasıl buldun die sormayın ama denemek istedğiniz veya önereceğiniz programlar varsa söleyin test edelim
sonunda telefonu dün akşam alabildim.ilk defa android telefon kullandığım için nasıl buldun die sormayın ama denemek istedğiniz veya önereceğiniz programlar varsa söleyin test edelim
monibrasco12 Üye mx pro, titatnium backup pro ,face,twitter, superuser ,root explorer, flash player,lucky patcher,rom manager,instagram,player pro , quickpic, kaspersky mobile security(10 dolar ),[h=1]SwiftKey 3 Keyboard,setcpu,adobe readerle başla[/h]
mx pro, titatnium backup pro ,face,twitter, superuser ,root explorer, flash player,lucky patcher,rom manager,instagram,player pro , quickpic, kaspersky mobile security(10 dolar ),[h=1]SwiftKey 3 Keyboard,setcpu,adobe readerle başla[/h]
GhostRiderX Üye Konu Sahibi ram 555 mb 6 gb ta hafıza görünüyor - - - Eklendi - - - monibrasco12' Alıntı: mx pro, titatnium backup pro ,face,twitter, superuser ,root explorer, flash player,lucky patcher,rom manager,instagram,player pro , quickpic, kaspersky mobile security(10 dolar ),SwiftKey 3 Keyboard,setcpu,adobe readerle başla Genişletmek için tıkla ... tavsiyelerin için hepsini deniyecem inş
ram 555 mb 6 gb ta hafıza görünüyor - - - Eklendi - - - monibrasco12' Alıntı: mx pro, titatnium backup pro ,face,twitter, superuser ,root explorer, flash player,lucky patcher,rom manager,instagram,player pro , quickpic, kaspersky mobile security(10 dolar ),SwiftKey 3 Keyboard,setcpu,adobe readerle başla Genişletmek için tıkla ... tavsiyelerin için hepsini deniyecem inş
MasteLaa Üye cyber' Alıntı: evet öyle s2 yi 750-800 arası bulursam s2 alırım yoksa bunu alcam - - - Eklendi - - - ama s advance ics ye yükseltilemiyor diye biliyorm ace 2 yükseltilebiliyor - - - Eklendi - - - son birşeyler soruyum 16 gb dahili hafıza mı var ve ekran kalitesi s2 ile aynımı gorilla glass mı advance nin Genişletmek için tıkla ... Gorilla Glass camın türü..Galaxy s2 gorilla glass ve super amoled plus ekran kullanıyor
cyber' Alıntı: evet öyle s2 yi 750-800 arası bulursam s2 alırım yoksa bunu alcam - - - Eklendi - - - ama s advance ics ye yükseltilemiyor diye biliyorm ace 2 yükseltilebiliyor - - - Eklendi - - - son birşeyler soruyum 16 gb dahili hafıza mı var ve ekran kalitesi s2 ile aynımı gorilla glass mı advance nin Genişletmek için tıkla ... Gorilla Glass camın türü..Galaxy s2 gorilla glass ve super amoled plus ekran kullanıyor
cyber Üye MasteLaa' Alıntı: Gorilla Glass camın türü..Galaxy s2 gorilla glass ve super amoled plus ekran kullanıyor Genişletmek için tıkla ... advancede super amoled kullanıyo
MasteLaa' Alıntı: Gorilla Glass camın türü..Galaxy s2 gorilla glass ve super amoled plus ekran kullanıyor Genişletmek için tıkla ... advancede super amoled kullanıyo
Cihanî Sultan Üye GhostRiderX' Alıntı: ram 555 mb 6 gb ta hafıza görünüyor - - - Eklendi - - - tavsiyelerin için hepsini deniyecem inş Genişletmek için tıkla ... E bir de oyun olarak Gta 3 ve Dead Tigger.Sonra basit olarak Where's My Water,Angry Birds Space.Çıkınca da mw.
GhostRiderX' Alıntı: ram 555 mb 6 gb ta hafıza görünüyor - - - Eklendi - - - tavsiyelerin için hepsini deniyecem inş Genişletmek için tıkla ... E bir de oyun olarak Gta 3 ve Dead Tigger.Sonra basit olarak Where's My Water,Angry Birds Space.Çıkınca da mw.