selam arkadaşlar n82 kullanıyodum ve telefonumu satıp S aldım hiç ama hiç ısınamadım.ben 1 yıldır vodafone aylık cepnet paketi kullanıyorum.yotube vıdeo actııgım zaman n82 de edge hızıyla takılmadan oynatıyodu. ama S te oynatmıyo ya 3g olacak yada wireless.3g nın fyıatı malum kablosuzda heryerde yok.edge ile normal sayfaları bıle yawaş acıyo. çok canım sıkıldı ben daha hızlıdır dıye umarken daha yawas cıktı son sürümde yuklettim yok olmadı.hatta nexus ada taktım hattımı sonuc yıne aynı yavas. sayfalar hadı neyse bıraz bekleyınce acıyo ama vıdeolar baya bı beklemek gerekkıyo.hoş bekleyıncede takıla takıla yani. en güzel tarafı ekranın güzelliği berraklığı netlıği.ben aradıgımı bulamadım. ve yıne ıkıncı el bı n82 aldım. şimdi n8 düşünüyorum acaba nasıldır edge baglantıısnda vıdeoları takılmadan ızlenebılıyomu ? ama galaxy s benım ıcın sadece ekran güzellğinden ibaret. bide uygulamalar hızlı acılıp kapanıyo. market market diyip duruyolar binlerce uygulama var falan.ya anlayamadıgım o kadar uygulama varsa ne olcak ? ne işe yarıcak ? bi telefona 1000 kusur tl yı uygulama kurup kaldırmak ıcınmı verilir anlamıyorum.bi telefonda ne arar bı insan ? kaliteli video resim ve hızlı ınternet.bunun harıcı bana gore boşa zaman oldürmek ve çocukluk.hobi bile degil.
. Benim N8 neler atlattı hiç bir şey yok. Oyun ve uygulama istiyorsan galaxy s al ancak n8 alsanda tüh ulan keşke galaxy s alsaydım demezsin, bayağı oyun var n8 için de.Bence cep telefonu ile oyun oynamak Desktop PC ya da PS3 ve benzeri konsollarda oyun oynamanin yerini tutamaz. Oyun amacli dusunuyorsan telefon alacagina iyi bir makina al kendine, hemen hemen ayni masrafi yapacaksin.
Eger yoldayken 15 dk yarim saat oyun oynarim dusuncesi icin oyunlari dert ediyorsan N8'deki oyunlar da gayet yeterli.
aynen öyle kardeşdostu n8 içinde bi dünya oyun var ki nasıl rpg oyunlar playstation pc diye çıkıyorsa belli başlı bütün tlfon oyunlarıda simbiyan androyid ıos diye çıkıyorhaklısınız bence de sıktı fakat çok kararsız kaldım. Özür dilerim. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Son bi sorum olacak. N8 için de sizce böyle kaliteli oyunlar çıkar mı ?
) N8 ile ilgili yorumları okudum üşenmeden ve herkes al diyor neredeyse ağız brliği etmişcesine ama ben N8 in çıkmasını 6-7 ay bekledim üstüne bir yıl kullandım. Sonuç kesinlikle benim için hüsran ve hayal kırıklığı. Bir mail atmak bile bazen 10 dk den fazla sürüyorsa gerisini siz düşünün. İphone 4s ve Galaksi S2 ile şu an için mutluyuzzzz...