mavrick
Üye
verdigin link'te gecebekcisine inanmayan bir suru adamin yorumu var...
Broadcom BCM2727'de 32 MB ram nerde yaziyormus da, kaynak sadece gecebekcisiymis de, yabanci kaynaklarda bulamamismis da efendim...
Ben simdi gozunuzun onune kaynagi koyacagim, siz de bundan sonra bilgiyi kirletmeden duzgun yazilar yazacaksiniz burada...
BAK bakalim asagidaki linke, gecebekcisi gibi bilgi ortaya koymak icin emek harcayan bir adama iftira attiginiza utanacak misiniz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Semanin (resim) ortasina iyi bak, 32MByte Stacked SDRAM yazisini gorunce emek harcayan adamlarin verdigi dogru bilgilere bile nasil kolayca ve futursuzca camur attiginizi gorup biz ne yapiyoruz ya diye sorarsiniz artik kendinize insallah.
Ve mumkunse bu bilgiyi ordaki samsung sever arkadaslarinla da paylas da emege bu kadar basitce camur atmamalarini sagla...
SAMSUNG GALAXY S gercekten cok harika bir telefon ancak siz cok kotu kullanicisiniz, burasi kesin...
halen sunu anlamiyosun gecebekcesi orda iki grafik kartındanda bahsetmiş ,ben diyorumki kardeşim bu karşılaştırmayı kim yapmışsa o adresi atın ,bizde neyse gerçek yada yalan öğrenelim bişey diyosunuz arkası gelmiyo,mesela özgür almış broadcomun datasheetini bana yolluyo ben karşılaştırma istiyorum ,gecebekçisin yaptıgını bende senin gibi datasheet bulurum powergxde yokmuş derim nokiacılar tabikide haa ulan gördünmü bizim tel dahaiyi derler ve n8 cilerin moral kaynağı olursun bunun ben tama tersini yaparım zor değil,eğer dersen buadam nneden bu kadar inatsçı inanmıyo...çünkü pratikte wave yada galaxys yada iphone yada baska symbian olmayan tel n8 den hızlı ,işte bu yüzden inanmıyorum
bide bak bakalım etbakalım böyle laflar sizin değerinizi gösterir,tartışdığınız kişiye saygılı olunlütfen