franzliszt
Üye
sende şimdi olmuyor diye ilerdedemi olmayacak dsotum sen galaksi s yi kullandınmı kullanmadıysan niye yorum yazıyorsun. ben ikisinide kullandım ve glaksi s nokia n8 e 1500 basar hatta 1milyon kere halt eder diyorum.
dostum nokia sana para veriyor heralde git samsungu kötüle nokiayayıda öv diye hı? düşüp o kadar parçalanması senin sorunun bazısı düşürür bişey olmaz sen düşürmüssün paramparça olmuş n8 de de düşürenler var paramparça oluyor bazısı olmuyor konumuz bu değil bazısı düşürürarkadaşım bende iki cihazda var ve kullandım sen daha bu foruma üye olmamışken ben galaxy s kullanıyordum ve cpu su hakkında konu açıp paylaşım yapıyordum gir android bölümüne görürsün neden sattım biliyormusun düştü ve çevreleyen yer acayip şekilde yamuldu artı arka kasası okadar kötüki tam bir plastik buna rağmen galaxy s in müthiş bir cihaz olduğunda hem fikirim ama senin dediğin gibi ne 1500 basar ne 10 basar biraz gir araştır şu yazılarıda sonra gel
franzliszt nerde powergxin datasheeti bana benchmark karsilastirmasi gosterme lutfen wave zaten toplamda n8 i yedi benchmarkta sen bana power gx in grafik kartinin data sheetini bulurmusun
dostum nokia sana para veriyor heralde git samsungu kötüle nokiayayıda öv diye hı? düşüp o kadar parçalanması senin sorunun bazısı düşürür bişey olmaz sen düşürmüssün paramparça olmuş n8 de de düşürenler var paramparça oluyor bazısı olmuyor konumuz bu değil bazısı düşürür
bişey olmaz bazısı en kısa mesafeden bile paramparça olur. konuyu baska yönlere çekme. biz burda donanım yönününden ve sorunlarını karşılaştırıyoruz.
bunlar s^3 destek teki 4 sayfanın n8 sorunları hepsini yazsam n8 kitap olur.
üstad bana şunu söylermisin power gx mi?? broadcom 2727 mi ?? ben bundan bahsediyorum bir bak araştır herhangi bir forumdan değerlerine göz gezdir konuşalım
20 mb foto çekiyormuş ha ha ha o programı verde bizde yüklüyelim.önemli olan programla değil orjinal ile cekmek ve oynatmak
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca galaksi kacpara n8 kacpara arada çok fark var galak s iyi olmasa parası fazla olmazdı.
pahalı olması işlemciden yonga setinden ve ekranından diyorsun hala gelip n8 galaksiden üstün diyorsun way ben8 mod v2.2 diye arat olmadı paylaştılar bizim forumda gir bak
orjinal ile çekmek ve oynatmak mı ?? ne yapalım yani adamlar yama verdiler sonra yüklemeyelimmi ??
her pahalı olan kaliteli olacak diye bir kıstasmı var n8 aliminyum kaplama galaxys plastik galaxy s in pahalı olması işlemcisi ve yonga setlerinden kaynaklanıyor en pahalı parçası ekranı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburaya bakta konus galak s ni ekranı mı iyi n8 in mi yada wave nin ki mı iyi?
bu fotolara da bak hangisi daha iyi kararını ver
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak dostun burda bak n8 in ekranına bide glaksinin ekranına
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburaya bakta konus galak s ni ekranı mı iyi n8 in mi yada wave nin ki mı iyi?
pahalı olması işlemciden yonga setinden ve ekranından diyorsun hala gelip n8 galaksiden üstün diyorsun way be
yoo öyle bir ibare varmı orda ?? üstün demişmiyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburaya bakta konus galak s ni ekranı mı iyi n8 in mi yada wave nin ki mı iyi?
pahalı olması işlemciden yonga setinden ve ekranından diyorsun hala gelip n8 galaksiden üstün diyorsun way be
ha ha ha teknolojiden iyi anlıyosun kardes tamam he he diyorum sana sen son derece haklsın he he demekle yetiniyorumdostum neyi kanıtlama gayretindesin ben galaxys kullandım diyorum ?? ekran çözünürlüğü daha yüksek süper amoledide daha iyi şimdi eee ?? dolby digital plus varmı ?? usb otg varmı ?? 12 megapixel varmı ?? zeiss optik varmı ?? ,aliminyum kasa varmı?? hdmi varmı ??,fm transmitter varmı ?? wolfson ses çipi varmı ?? gorilla glass varmı?? 950 fiyatı varmı ?? 3gün giden sarjı varmı ?? illa sayalımmı sen o destek vermeyen cihazı bana övebilirsin android 2.3 çıkartır size gelmesibir seneyi alır bunu sen iyi biliyorsun illa hatırlatalımmı
wavede galaxy s le ayni yonga setini paylasiyo ve islemciyi hatta wave aliminyum wave neden ucuz ???? hadi bunada bir kilif))
onun ne parça olduğunu bilmenne oldugunu nerden biliyorsunuz açıp içini baktınızmı? milletin orda burda yazdığını kaynak göstermeyin
ha ha ha teknolojiden iyi anlıyosun kardes tamam he he diyorum sana sen son derece haklsın he he demekle yetiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?