galaxy S JAVA __????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apit"

Apit"

Üye
galaxy S JAVA __????
s.a arkadaşlar galaxy s almayı düşünüyorum . bu telefona jar dosyalarını doğrudan yükleyebiliyormuyuz nokia daki gibi_???

Lacoste

Lacoste

Üye
Telefonda java var fakat jar oyunlari acmaz heralde hem emin ol android market fazlasıyla işini görecektir

Apit"

Apit"

Üye
mesela benim elimde java olan cep muvakkit var. onu samsung wave e attığımda yükleniyor normal uygulama olarak. aklıma takılan bu

pegasus57

Üye
Android bildiğim kadarı ile yava yı desteklemiyor. Ama ek programlarla java uygulama ve oyunları sçsbiliyorsun. Mesela ben garanti cep şifreatik uygulamasını şimdi ismini hatırlamadığım ek bir program sayesinde çlıştırdım ve telimi bir kez daha sevdim. Androide türkçe ugulamalarda geldiği zaman bu telefonun yanında iphone kesinlikle 0 kalacak.

Apit"

Apit"

Üye
dediğin program jbed... işte bu olmadan yükleme olmaması biraz saçma gibi. java diğerleri yanında basit .ama android doğrudan yüklemeyi desteklemiyor.

bekir0629

Üye
arkadaslar benim telefonum jar oyunlarını açmıyo heralde java yüklü değil nasıL yükLeyebiLirim yardımcı oLabiLir misiniz?

AYNA

AYNA

Üye
Apit";3013928' Alıntı:
mesela benim elimde java olan cep muvakkit var. onu samsung wave e attığımda yükleniyor normal uygulama olarak. aklıma takılan bu

onu yüklemek zorunda değilsin ki android markettede var bu tarz programlar benzerini oradan bulup yüklersin yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...