Galaxy S II'nin ilk hız testi sonuçları!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II'nin ilk hız testi sonuçları!
Samsung'un çift çekirdekli cep bombası Galaxy S II, ilk hız testleri ile rakiplerini fena utandırdı!

Samsung Galaxy S II'nin 1.2GHz sürümünün ilk hız testlerinden sonuçlar ortaya çıkmaya başladı.

Çift çekirdekli işlemciye sahip cihaz, Smartbench2011'de benzer özelliklere sahip HTC Sensation'ı da ikiye katlayarak 3.053 puan almayı başardı. Bu, aynı zamanda orijinal Galaxy S'in üç katı performans anlamına geliyor. Ancak bu hız testleri yapay testler ve günlük kullanımda aynı oranda bir artış sağlanmayabilir.

kaynak:

----------Eklendi @ 17:26:21 ---------- Yazıldı @ 17:25:46 ----------

TELEFON DEĞİL MAKİNE ADETA:ehe:ehe:ehe:ehe

ozan2020

ozan2020

Üye
ya 1 gzh bu 1.2 yaptılar:D 1 4 çıkcakmış :D

berkcombil

Üye
Maşallah.Daha güncelleme alıp da çift çekirdeğe tam uyumlu Android versiyonları çıktıkça daha da yüksek performans gösterecektir

sh0ck

sh0ck

Üye
Sonuclar cok guzel... ama bence bir mobil aygitta cift cekirdek islemci cok bile..

bir telefondan Ne bekleyebiliriz ki? Suan ki 1 ghz ler bile inanin cok iyi.. fazlasiyla is goruyorlar..

Benim dusuncem.. haksizmiyimm?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Sonuclar cok guzel... ama bence bir mobil aygitta cift cekirdek islemci cok bile..

bir telefondan Ne bekleyebiliriz ki? Suan ki 1 ghz ler bile inanin cok iyi.. fazlasiyla is goruyorlar..

Haklısın.

Yakında telefon mu bilgisayar mı sorusu sorulacak ve cevabı "telefon" tabii ki olacak.Demedi demeyin.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
ya 1 gzh bu 1.2 yaptılar:D 1 4 çıkcakmış :D

çıkmaz 1.4 e sanmıyorum:ehe

----------Eklendi @ 23:53:01 ---------- Yazıldı @ 23:51:17 ----------

doğru diyosunda artık telefonları bilgisayar gibi kullanma kıvamına getiriyorlar.bilgisayardaki çoğu iş yapılıyor telefonda..

ozan387

Üye

Bu görüşe katılmıyorum. Özellikle web deneyimini karşılamakta 1ghzlik tek çekirdekli telefonlar yetersiz kalıyorlar. Kullandığım SGS de özellikle tamamen flash alt yapısıyla kurulmuş bir web sayfasında dolanırken sıkıntılarla, kasarak kaydırmalarla karşılaşabiliyorum. Tabi bu yazılımla da alakalı bir durum fakat yinede bu konuda tecrübeli firmaların yazılımı yaptığını düşünürsek, yavaşlamalarda donanımın çok daha büyük bir payı var. Şimdi diyeceksin "ne kadar iyisi olursa olsun yetmeyecek ki zaten". Haklısın yetmeyecek ama benim asıl istediğim telefonda, pc de yakaladığım web deneyimini yakalamak. Bunun içinde telefon donanımlarının biraz daha gelişmesi gerek. SGS2 nin stabil hallinin inceleme videosunda işlemcisinin ne kadar hızlı olduğunu görmek çokta zor değil. Özellikle öyle bir telefonda internet deneyimi gerçekten tadından yenilmez olacaktır.

Bunun haricinde kim istemez ki telefonunda yüksek grafikle bir oyun oynamak :)

sh0ck

sh0ck

Üye
Bu görüşe katılmıyorum. Özellikle web deneyimini karşılamakta 1ghzlik tek çekirdekli telefonlar yetersiz kalıyorlar. Kullandığım SGS de özellikle tamamen flash alt yapısıyla kurulmuş bir web sayfasında dolanırken sıkıntılarla, kasarak kaydırmalarla karşılaşabiliyorum. Tabi bu yazılımla da alakalı bir durum fakat yinede bu konuda tecrübeli firmaların yazılımı yaptığını düşünürsek, yavaşlamalarda donanımın çok daha büyük bir payı var. Şimdi diyeceksin "ne kadar iyisi olursa olsun yetmeyecek ki zaten". Haklısın yetmeyecek ama benim asıl istediğim telefonda, pc de yakaladığım web deneyimini yakalamak. Bunun içinde telefon donanımlarının biraz daha gelişmesi gerek. SGS2 nin stabil hallinin inceleme videosunda işlemcisinin ne kadar hızlı olduğunu görmek çokta zor değil. Özellikle öyle bir telefonda internet deneyimi gerçekten tadından yenilmez olacaktır.

Bunun haricinde kim istemez ki telefonunda yüksek grafikle bir oyun oynamak :)

Sizin düşünceniz hocam.. :).. Ben DHD ile gerçek web deneyimini yaşıyorum diyebilirim. Sizin donmalarınız sanırsam yazılım ile alakalı olabilir (Galaxy S'in Android'inde kasılmalar olduğunu duymuştum forumlarda ama ne kadar doğru bilemiyorum, buna dayanarak bunu söylüyorum.)

Oyun konusuna gelince, evet haklısınız, kim istemez ki.. :)..

ozan387

Üye
Sizin düşünceniz hocam.. :).. Ben DHD ile gerçek web deneyimini yaşıyorum diyebilirim. Sizin donmalarınız sanırsam yazılım ile alakalı olabilir (Galaxy S'in Android'inde kasılmalar olduğunu duymuştum forumlarda ama ne kadar doğru bilemiyorum, buna dayanarak bunu söylüyorum.)

Oyun konusuna gelince, evet haklısınız, kim istemez ki.. :)..

Son 2.2.1 sürümüyle bu sorunu ortadan kaldırdılar. Ama derdim Android kasmaları değil. Browser da facebook gibi sitelerde (pc sürümünde açıldığında) herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ama flash yükünün çok arttığı sitelerde farmville, seafight, flashearth.com vs. gibi sitelerde telefonda donmalar başlıyor. Bahsettiğim kasmalar bu tarz sitelerde oluyor. Bu tarz sitelerle telefonu biraz kullanırmısın ne demek istediğimi anlayıcağına eminim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt