Galaxy S III alma niyetindeyim.Fakat Adobe Flash Player olmacak haberleri doğrumu ? Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III alma niyetindeyim.Fakat Adobe Flash Player olmacak haberleri doğrumu ? Yardım.
iyi günler arkadaşlar.Adobe Flash player Jelly Bean güncellemesiyle yavaş yavaş kalkıcakmış.Html5 geliştirilecekmiş.böylece SIII One X ve benzeri android telfonlarda flash player olmuyacak doğrumudur bu haber ?

Kaç gündür kafamı karıştırıyor.Bu hafta içinde S III yada One S alıcağım inş.param hangisine yeterse.ama böyle flash player sorunu olacaksa 4S almak zorunda kalacağım.

Flash Player olmayacaksa başka bi programla bunu halledebillicekmiyiz ? ( telefon orjinal olucak root filan atmak istemem orjinal durucak )

4S lerde flash player yok fakat her siteden video izleniyo ama nasıl ne yaparak izleniyor ?

PriZm

PriZm

Üye
Root olmadan halledebilirsin.Flash Player APK'si yüklersin yada kendisinden flash destekli Skyfire tarayıcısını kullanırsın.seçenek çok.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
enterneoll

enterneoll

Üye
Flash şu an var fakat 1-2 yıl sonra zor kullanılır ama bissürü flash destekli tarayıcı var sorun yok.

avcitalip

avcitalip

Üye
doğru ama problem değil,ICS'e kadar flash player her telefona veriliyordu jelly bean'dan sonra yok ama apk dosyalarıyla yüklemek ve sıkıntısız kullanmak mümkün :evet:

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
Hadi ya.ben baya cahil kalmisim sagolun tamam.apk islemi yasal yani illegal degil ? Garantiden cikmasinda.cok tesekkur ederim aklima takilan konuyddu ins hafta ici alicam telefonu.vodafoone numara tasimayla 59tl fatura + 55tl telefon 24 ay.bin dkka bin sms 1gb net paketi.

avcitalip

avcitalip

Üye
Hadi ya.ben baya cahil kalmisim sagolun tamam.apk islemi yasal yani illegal degil ? Garantiden cikmasinda.cok tesekkur ederim aklima takilan konuyddu ins hafta ici alicam telefonu.vodafoone numara tasimayla 59tl fatura + 55tl telefon 24 ay.bin dkka bin sms 1gb net paketi.

yasal derken :ehe ? :D :D

apk geliştiriciler aracılığıyla ICS s3'ten JB's3'e uyarlanmış :evet: yani resmi değil ama garantiyi bozmaz sanırım garantilik bir durum olursa silersin en fazla :ehe

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
hımm.hele bi alayımda denerim madem.flash player olur dediniz bu yeter bana.vodafone acaip kampanyasıyla alıcam bakalım olucakmı.numarasını taşıyanlara direk her ay faturaya yansıtıyolarmış 8 ay boyunca olma şartı yokmuş

SilentOne

SilentOne

Üye
root işlemi yapmadığın sürece garantiden cıkmaz telefon istediğin apk yı yukle sorun yok

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
xperia arc aldım 2. el.700tl. temiz.chacha yı 300tl okuttum.daha fazla veren yoktu.
telefonun hoparlörü bazen çalışmıyodu verdim gitti.farkettikten sonra aramaz adam beni inş :)) ayrıca ehliyet fotokopimi ve numaramı istedi.2.el telefonları çalıp satanlar var diye kimse hak talep etmesin diye istemiş benden doğrumudur bu ?

bide bu telefonda flash desteği varmış ama yükleyemedim.ne yapıcam acep bunu yüklemek için ? orjinal flash player yok playden kalkmış.

suatsari

suatsari

Üye

Bunu yükle dostum.

emreilhans

emreilhans

Üye
4.1.1

yasin054

yasin054

Üye
Size bir şey sIII olmayı düşünen arkadaşlar .S III Alalı 1 ay oldu daha ilk yere düşmede camı komple kırıldı.Servis 650 tl istiyor .Aldıktan sonra ya kapaklı kılıf takın veya almayın.Benim cebim yandı sizinki yanmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt