Galaxy S II: Android'lerin en güçlüsü o!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II: Android'lerin en güçlüsü o!
Samsung'un son bombası Galaxy S II'nin diğer Androidleri ve iPad'i ikiye katladığını biliyor musunuz

Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy S II ile bugün kullanıcılara sunulan tüm Android cihazlardan bir adım önde. Anandtech'in gerçekleştirdiği testler, Galaxy S II'nin ne kadar güçlü bir cihaz olduğunu gözler önüne seriyor.

Samsung'un en yeni akıllı telefonlarından Galaxy S II, Mali-400 dört çekirdekli GPU'yu da içeren EXYNOS yongasıyla geliyor. Bu, diğer Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablet bilgisayarlara nazaran yenilenen Samsung Galaxy S II'nin 2 kat daha hızlı olmasını sağlıyor. Bu sonuca varmamızı sağlayan ise, Anandtech'in testleri...

Anandtech'in yaptığı testlerde çıkan sonuçlar şöyle: Galaxy S 2'nin performansı GLBenchmark 2.1 yazılımı ile ölçülürken, 42.5 skorunu elde etti. Samsung Infuse 4G'de bu rakam 25.5'te kalırken, Apple iPad 2'de ise 20.8'lerde kaldı.

CHİP

senam38

Üye
benchmark tesleri oyle farkli cihazlar arasindaki puanlamayla belli olmaz ayni ekran boyutu ayni cozunurlukteki ekranlar arasinda yapilir cozunurluk arttikca puan duser cunku islemci cozunurluge gore islem yapar cozunurluk dustukcede bechmark puani artar mesela lg optimus 3d nin puani ise 37.2 dir ciddi bir fark yok cunku cozunurlukler aynidir

blacktalon

blacktalon

Üye
hayırlı olsun yeni mi aldın GALAXY S II yi :D bu ne heyecan tamam hadi en iyisi o :ehe:

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
yo ilk çıktıgında aldım gayette memnunm ;) ekran boyutu falan yeter yani ;) lg optimus 3d int falan çok yawaş menusu falan çok kötü

serif55

serif55

Üye
Daha iyisi çıkana kadar forever MOTOROLA ATRİX :yuru

61semih

61semih

Üye
abartılı haber olmus htc evo da var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt