Galaxy S II alıcam bir kaç sorum olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FvZCgLyN

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II alıcam bir kaç sorum olacak
Arkadaşlar şimdi yurt dışından galaxy S II getirtmeyi düşünüyorum ama pasaport kaydı yaptıramıycam telefonu tüm özellikleriyle türkiyede kullanma gibi bi imkanım varmı acaba samsungun bazı modelleri kapanmıyomuş telefoncularda birşeyler yaptırınca bu galaxy içinde geçerlimi. Ve 3g yi kullanabiliyormuyuz?

61semih

61semih

Üye
mıllet pasapottan telefon kaydı ıcın haklarını satıyorlar gormustum 100 tl ıvarında kayıt ettırırsın
ettırmeden telefonu kullanamazsın bıldıgım kadarıyla yanı telefon olarak kullanamazsn

maNthis

Üye
kayıt yaptırmadan telefonuna sımkart takılı olmadan kullanabılrsın yanı mesela oyun oynarsın muzık dınlersın resım cekersın ama gorusme mesajlasma falan yapamazsın yukardakı arkdasın dedıgı gıbı bazı kısıler haklarını satıyor 90-100 lıra gıbı fıyatlara buyukbısehırdeysen arastırdııgın takdırde bulabılırsın

y n s c n

y n s c n

Üye
Paralel ithalat'ı tavsiye etmiyorum, ona vericeğin parayla kendine türkiyeden bi cihaz bak.. Yurt dışından geliceği için garantiside olmicak dolayısıyla sorunlar çıktığında gönderebiliceğin bi servis olmicak bunu düşünerek al sonra başın ağrımasın :oke:

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
simkartsız kullanırsın ama sim kartı tkarsan kaçak iş yapmş oluyorsun ve bu suç oluyor telefonun kapatılabilir operatör tarafından bulunuyor çünkü ..

FvZCgLyN

Üye
    Konu Sahibi
Bu söylediğinizi bende duymuştum. telefon yurtdışından bana hediye gelecek getirticem derken onu kastetmiştim. tşk ederim bilgiler için.

y n s c n

y n s c n

Üye
Hediye gelme bile sen burda çok uğraşıcaksın yani pasaportun varsa ve son 1 ay içinde yurtdışına çıkmışsan yaptırabiliceksin. Başta türlü olmaz.

nerdesingol

Üye
Hediye gelme bile sen burda çok uğraşıcaksın yani pasaportun varsa ve son 1 ay içinde yurtdışına çıkmışsan yaptırabiliceksin. Başta türlü olmaz.
sende hep milletin aklını bilmeden karıştırıyosun be kardesim mıllet pasapottan telefon kaydı ıcın haklarını satıyorlar arkadaşta yazmıs bak 100 tl verip halleder

y n s c n

y n s c n

Üye
sende hep milletin aklını bilmeden karıştırıyosun be kardesim mıllet pasapottan telefon kaydı ıcın haklarını satıyorlar arkadaşta yazmıs bak 100 tl verip halleder

Oda diğer seçenek tabiki, fakat geçende turkcell'e kayıt için gittim pasaportumla adam bana en az 1 ay önce yurtdışına çıkmam gerektiğini söyledi yani geçmiş 1 ay içinde yurt dışından gelmiş olman gerek.. Satıan bi ilan vesaire görürsen benide bilgilendir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt