Galaxy S i9000 Telefonum Açılmıyor Yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S i9000 Telefonum Açılmıyor Yardım!!!
Arkadaşlar sabah telefonu şarjdan çıkardık ve Galaxy S ekranı geliyor kapanıyor tekrar geliyor tekrar kapanıyor recovery moda alıyorm kapanıp Galaxy S ekranı geliyor. Download moda alıyorum yine aynı şeyleri yapıyor. Yardım lütfen nasıl çözebilirim?

droido xx

droido xx

Üye
Bu benim eski telefonum Galaxy Gio yada olmuştu :hmmm

İlk önce sorunu çözmemiz için yeterli bilgi vermemişsin :nono:

1.Ne sıklıkla telefona rom yüklüyorsun
2. Yakın zamanda cihazını orjinal roma döndürmeye çalıştın mı ?

Telefonun romları kaldırması için RAM'in yanında bir de ROM alanı vardır. Gereğinden fazla rom yüklersen ve her rom yüklemeden önce bi önceki romu silmessen ROM dolabilir. Sanırım sana da bu olmuş :hmmm Sen yukardaki sorulara cevap ver yeter

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tamamen orjinal. Daha önce ne rom atıldı nede orjinal roma dönülmeye çalışıldı. Bu sabah kalktık telefonu şarjdan çıkardık ve bu halde

droido xx

droido xx

Üye
Çok ilginç :hmmm

Samsung Yetkililerine bir danış derim :oke: Burda bizlik bi durum yok çünkü

Samsung Çağrı Merkezi444 77 11

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun kapatma tuşunun basılı kaldığından şüpheleniyorum. Çünkü Recovery Mod Yada Download Mod a almak için sadece home ve ses açma tuşuna basmam yeterli oluyor :hmmm Sonra yine kapanıyor.. bi el çabukluğu ile Wipe yapabilirim ancak telefon kapatma tuşu basılı kaldı ise hiç gerek yok tabi bu işlem boşa olacaktır. servis ile uğraşmak istemiyorum bi şekilde o tuşu kurtarmalıyım sanırım.

fnldstntn

Üye
Download ve Recovery moda aldığında direk yeniden mi başlıyor?

droido xx

droido xx

Üye
Bunun el çabukluğu ile alakası olakası yok.

Donanımsal bir sorun olduğu açık. hiç telefonun kapama tuşunun basılı kalıp bi android telefonun açılmadığını görmedim :hmmm

Mantıken düşünsek bi telefonu recovery moda almak için ses kısma artı açma tuşuna basılması gerek oysa ki sen kapama tuşuna basılı kaldığını düşündüğünü söylüyorsun demek ki şarza takıp telefonu kapattıktan sonra ortaya bir sorun çıkmış sen yine de dediğimi yap ara çağrı merkezini :oke:

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır teşekkürler arkadaşım ilgin için :)

droido xx

droido xx

Üye
Sorununu çözersen bilgi geçersin ok ?

- - - Eklendi - - -

Elimizden gelince yardım etmeye çalışırız :D

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Download ve Recovery moda aldığında direk yeniden mi başlıyor?

evet dostum. ayrıca bu modlara almak içim kapat/aç düğmesine basmama gerek kalmıyor. sadece home ve ses açıp kapatma tuşları yeterli oluyor. bende bu yüzden kapatma tuşunun basılı kaldığını düşünüyorum. senin fikrin nedir?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
usta şu an elimde bir adet wave var bir arkadaşın aynı sorun onda da var dowload mode falan geçebiliyor fakat usta bir telefoncu ankartının yandığını söyledi..yapıcak bişey yok...

droido xx

droido xx

Üye
Bidakka anakart yandı mı dediniz ?

Düşündüğüm şey olabilir ama durum farklı :hmmm

droido xx

droido xx

Üye
işlemci yanmış bi şekılde

droido xx

droido xx

Üye
demek istediğim anakartla ilgili bi haltlar karıştırılmış :hmmm

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginçtir sabah kalktık telefon düzelmiş. Ancak tuş kilit tuşu arada temassızlık yapabiliyor.