galaxy s hafıza kartı sorunu yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s hafıza kartı sorunu yardım..
arkadaşlar telefona 8gb kart taktım bi uyuşmazlık var biçimlendirdim yinede bazen içindeki dosyaları görmüo kartı çıkarıp takınca görüo falan neden bilen varmı*|-)

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
bilen ykmu yha:ağlarım:

----------Eklendi @ 09:23:37 ---------- Yazıldı @ 08:03:57 ----------

şimdide hasarlı sd kart dedi tekrar biçimlendirdim.. off

enigm

Üye
kart bozukdur..=|

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
kartı galaxy minide kullanıodum ondan çıkarıp taktım yani bi sorun yaşamadım. kartımı değişiyim sence

----------Eklendi @ 09:58:44 ---------- Yazıldı @ 09:52:10 ----------

yani tam anlatamadım kartı biçimliyorum herşey normal içine veri yüklüyorum bi iki gün sonra bozuluo tekrar biçimlendiriyorum telefoon bozuo galiba..iki 3 kere oldu

OğuzcanAbi

Üye
telefon ne kaldirmiyor olabilir mi ?

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s
32 e kadar desteklio

nexpow

nexpow

Üye
class diye bişey var ondan olabilir class hafıza kartı hızı idi yanlış hatırlamıyosam

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
class ı mı yükl,y,m yani

enigm

Üye
Bilgayardan anlyorsan once karti ntfs e bicimlendir. Sonra fat32 mumkunse sadece fat

al karti agzina kadar doldur.. 1dafaya 8gb yukleme kucuk hacimlerde dosyalari olana kadar at karti cikart bi kac dakka sonra tak butun dosyalari kontrol et bozukluk yoksa kartdada yokdur.. ama genede linux yada cesidli uygulamalarda ntsfe kecir sonra tak tellde format at.. Ok?

ali_ihsan21

Üye
Bilgayardan anlyorsan once karti ntfs e bicimlendir. Sonra fat32 mumkunse sadece fat

al karti agzina kadar doldur.. 1dafaya 8gb yukleme kucuk hacimlerde dosyalari olana kadar at karti cikart bi kac dakka sonra tak butun dosyalari kontrol et bozukluk yoksa kartdada yokdur.. ama genede linux yada cesidli uygulamalarda ntsfe kecir sonra tak tellde format at.. Ok?
Bu ileti google ile İngilizceden Türkçe'ye mi çevrildi yoksa Türkçe mi yazıldı ?

Bu arada aynı sorun bende de var, cihazda kutudan çıkan Samsung 8 GB kart kullanıyorum, veriler ikinci defadır hiçbir sebep yokken kayboluyor sonu hayır ola.

Üst Alt