galaxy s alıcam ama doğru bi karar mı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canobeg

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s alıcam ama doğru bi karar mı !
arkadaslar bundan yaklaşık bi sene önce nokia 5800 çıkmıştı ufak bi arastırmadan sonra dokunmatik ekranında werdiği bi heyecanla ozmn 900 tl vererek ereyondan aldım..tel ilk basta çok guzel geldi gözüme sonra kullandıkça nekadar sinir bozucu bi alet olduğunu anlamaya basladım zaten beta telefondan baska ne beklenilirki...
neyse lafı uzatmıcam teli deiştirmek istiyorum artık bıktım bu 5800 dan:off:ne alsam die düşünürken galaxy s in reklamını gördüm bi araştırdım gerek bu forumdan olsu gerek baska forumlardan olsun 1 haftadır ruyalarıma kadar girdi...altı ustu bi tel aslında ama ortaya döktüğümüz parada hiç azımsanmıyacak kadar çok(kaç yetimin hakkı var kim bilir:aha:)o yuzden bu sefer beni şöle 2 yıldan fazla götürcek bi alet lazım malum ögrenciyiz her sene 1 telefon çok tuzlu oluyor :naughty:

Şimdi galaxy s kullanmış yetenekli arkadaslar birz olsun yardım bekliorum sorularım şunlar
1. gps i nasıl bazı ufak sorunları oluomuş acaba bunlar ilerdeki guncellemelerle halledilirmi(5800 ımda garmin var baya guzel çalışıyor onu ararmıyım)

2.türkcellden kesnlikle almıcam ama diğer magzalarada türkcell veriyomuş cihazları galiba gercekten ölemi ? çünkü türkcellde android market kullanılmıyomus youtube gbi yasaklanan sitelere erişim engelleniyomuş buda teli almamam için en büyük sebep olur(android marketi kullanamazsam ne anlamı kalır tefefonun:aha:)

3.sterio radyosu varmı acaba ? bide mp3 dinlerken kulaklıktan gelen ses tatmin edicimi ?

4.android markete girmem için bazı hack işlemleri var bu işlemler garantiyi bozarmı

5. 3 tuş kombinasyonu olan tefonlar daha iyiymiş galiba bazı çökmelerden kurtarıyomus bunu nasıl anlarım 3 tuş kombinansyonunun olup olmadığını

6. android 2.2 gercekten galaxy s e gelicekmi??gelirse flash 10.1 olucakmı bu cok önemli :aha:

7. skyfire yukleniomu ?

8. kasası saglam mı ?

9. yoksa bu tel beni aşarmı:d:

nameisselcuk

Üye
biraz daha bekle derim samsung yazılım güncellemede sonuncudur htc bu tele karşılık mutlaka başka bir model sürecektir piyasaya onu bekleyin derim güncellemede garantidir :)

ungood20

ungood20

Üye
9.madde dahi herşey doğru seninde kendini aşmanı sağlayacak bir cihazdır emin ol.
pişman olmassın hiç 3-4 sene garanti düşürmessen.düşersede şanslı olursan bişey olmaz

spacesyng

spacesyng

Üye
bence pek iyi bi karar değil

zirvenet007

Üye
nexus one kullandım mükemmeldi galaxy s sipariş ettim bende ereyondan aldım bi kaçgüne gelir

ugurkisa

Üye
Skyfire yükleniyor ve çalışıyor ancak eğer amacın skyfire de eskiden olduğu gibi film izlemekse bunu artık kıstlamışlar bu mümkün olmuyor. Skyfire sayesinde bilgisayardan girer gibi sayfaları açılıyor. Bazı sitelerin sizi otomatik m. ile başlayan yada wap ile başlayan sitelerine yönlendirmesinide engelleyebiliyor. Bu arada fazla üzülmeyin zaten kendi explorer programı ile facebook daki videoları bile izleyebiliyor hatta telefona indirebiliyorsunuz.

fenerliomar

fenerliomar

Üye
Dediğin telefon güzeldir samsugun amiral gemisi olmayıda hak ediyor yanılmıyorsam telefon zaten 2.2 işletim sistemiyle(+ flash desteği) gelir.Ama versiyon yükseltme konusunda samsungda sıkıntılar olabiliyor ( samsung galaxy 5700 modeli gibi) .HTC telefonlarında sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.Bana kalırsa HTC nin telefonlarından birini (legend desire ...)alman daha iyi olur.

igtaylan

Üye
müthis bi telefon tavsiye ederim arkadasim

sefai77

sefai77

Üye
skyfire nasıl yüklediniz arkadaşlar ben yükleyemedim de yardımcı olur musunuz
galaxy s

guvenkaya

guvenkaya

Üye
bence omnia 7 yi bekle istedigin herseyi yukleyebilirsin bende galaxy s iphone 4 ve omnia 1 var bence en iyi omnia hersey yapabiliyorsun galaxy s cok hizli bir telefon iphone 4 u tavsiye etmem cok yavas galaxy s e gore en iyi omnia sende arastir turkiyeye ne zaman gelecek diye bekle

ycetiner

Üye
Arkadaslar galaxy almak istiyorum ancak yurt disinda yasiyorum ve telefondaki dil yabanci bir dil , satan eleman kendi dili oldugu halde telefonu bilmedigi icin dil degisimini yapamadi ,bende anlamadigim icin bulamadim .
Rica etdem bana galaxy nin dilinin nerden ve nasil degistigini anlatirmisiniz ,,

tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

Samsung i 9000 galaxy dil secenegi
Arkadaslar galaxy almak istiyorum ancak yurt disinda yasiyorum ve telefondaki dil yabanci bir dil , satan eleman kendi dili oldugu halde telefonu bilmedigi icin dil degisimini yapamadi ,bende anlamadigim icin bulamadim .
Rica etdem bana galaxy nin dilinin nerden ve nasil degistigini anlatirmisiniz ,,

tesekkur ederim

atakax

atakax

Üye
desire HD yakında geliyor türkiyeye aynı fiyattan bekle onu al daha güzel

yamato

yamato

Üye
arkadaslar bundan yaklaşık bi sene önce nokia 5800 çıkmıştı ufak bi arastırmadan sonra dokunmatik ekranında werdiği bi heyecanla ozmn 900 tl vererek ereyondan aldım..tel ilk basta çok guzel geldi gözüme sonra kullandıkça nekadar sinir bozucu bi alet olduğunu anlamaya basladım zaten beta telefondan baska ne beklenilirki...
neyse lafı uzatmıcam teli deiştirmek istiyorum artık bıktım bu 5800 dan:off:ne alsam die düşünürken galaxy s in reklamını gördüm bi araştırdım gerek bu forumdan olsu gerek baska forumlardan olsun 1 haftadır ruyalarıma kadar girdi...altı ustu bi tel aslında ama ortaya döktüğümüz parada hiç azımsanmıyacak kadar çok(kaç yetimin hakkı var kim bilir:aha:)o yuzden bu sefer beni şöle 2 yıldan fazla götürcek bi alet lazım malum ögrenciyiz her sene 1 telefon çok tuzlu oluyor :naughty:

Şimdi galaxy s kullanmış yetenekli arkadaslar birz olsun yardım bekliorum sorularım şunlar
1. gps i nasıl bazı ufak sorunları oluomuş acaba bunlar ilerdeki guncellemelerle halledilirmi(5800 ımda garmin var baya guzel çalışıyor onu ararmıyım) -------BU KONUDA YARDIMCI OLAMIYORUM ÇÜNKÜ NAVİGASYO KULLANMIYORUM

2.türkcellden kesnlikle almıcam ama diğer magzalarada türkcell veriyomuş cihazları galiba gercekten ölemi ? çünkü türkcellde android market kullanılmıyomus youtube gbi yasaklanan sitelere erişim engelleniyomuş buda teli almamam için en büyük sebep olur(android marketi kullanamazsam ne anlamı kalır tefefonun:aha:) TURKCELL CİHAZI ALMA 3 TUŞ SORUNU VE MARKET SORUNU YAŞABİLİRSİN

3.sterio radyosu varmı acaba ? bide mp3 dinlerken kulaklıktan gelen ses tatmin edicimi ? RADİO VAR DIŞARI VE KULLAKLIKTA SES TATMİN EDİCİ

4.android markete girmem için bazı hack işlemleri var bu işlemler garantiyi bozarmı. HAYIR BOZMAZ

5. 3 tuş kombinasyonu olan tefonlar daha iyiymiş galiba bazı çökmelerden kurtarıyomus bunu nasıl anlarım 3 tuş kombinansyonunun olup olmadığını

6. android 2.2 gercekten galaxy s e gelicekmi??gelirse flash 10.1 olucakmı bu cok önemli :aha:...... 10,1 LASH PLAYER ARTIK MARKETTE VAR SORUN YOK

7. skyfire yukleniomu ? EVET MARKETTE BULABİLİRSİN

8. kasası saglam mı ? HAYIR PLASTİK KASAYA SAHİP EKRAN SAĞLAM ÇİZİLMEYE KATŞI DAYANIKLI

9. yoksa bu tel beni aşarmı:d:
ŞU AN ALINABİLECEK EN İYİ CİHAZ IPHONE 4 LE DEĞİŞMEM
EKSİKLERİ SÖYLİYİM KARDEŞ ŞARZI AZ GİDİYOR KAMERADA FLASH YOK:oke:

mancukya

Üye
Kamera flash, sarj olayi sorun degil cünkü bu derece gelismis tellerin hepsinde ayni iphonede dahil olmak üzere.
Rfs dosya sisteminin yaptigi kasmalar (Degisik romlar ve lagfix ile hiz 2 3 katina cikiyor)

MERT_TR

MERT_TR

Üye
onun yerine htc desire almanı önerrim araştır biraz ben kullanıyorum çok memnunum tabi karar senin
ama androidde htc'yi tek geçerim...

wave58

Üye
kardeş bu siteye girrr butun sorularına cevap varrrr artı cihazo orda anlıne laırsan android market falan yuklu gelıyor ve rootlu şekilde ben ordan aldım bir a aldu verdiğim paraya zerre kadar pişman değilim elinin altında ınternet varsa harika android uygulamarlada ve oyunlar bulursun dokunmatiği mukemmel bazen dıyorumkı acaba parmak dokunmadanmı alıyor temsı. skyfire yukleye bılırsın onda sorum yok ayrı ndrive ve gıne bırçok yon bulma programıda yukleyebılrsın yanı elının altında ınternet varsa telefon bri harika aaa ozellık robot defense dııye bır oyun var çok basıt kenıdne bağlayıvı bır oyun vazgeçemiyorum 3 boyutlu oyunlar mukemmel araba yarışı olsun savaş olun birtek donma bıle yok bu telefonun ustu seviye olan sadece lg çkardığı çift çekirdekli teleonu başaka rakıp falan tanımam 8 gb gibi bide dahilisi var artı 8 gb kart gelıyor utudan 16 gb hafiza oluyor eğer maddi duruöun varsa hiç korkmadan al buna emın ol tek ve tek dez avanatajı flaşı yok ama emın super amoled ekranda zaten ıhtıyacında olmayacak çok karanlık bir yer olcaka goruntu bozuk çıkcak diğer çekil gün ışığında mukemmel sonuçları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt