Galaxy S Advance Kullananlar İçeri (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Advance Kullananlar İçeri (yardım)
Arkadaşım galaxy s advance aldı. Yurt dışından, satürn mağazasından. Bu gün vatan computerda özelliklerine bakarken bilgilerinde RAM 786 gibi (sayıyı tam hatırlamıyorum) bir şey gördük. İlgili görevliyi çağırdık. Kendi telefonunu falan gösterdi, bilgileri açtı (görev yöneticisinden falan) 555 mb ram var. Cihazın orijinalinde kaç mb ram var. Bunu merak ediyorum. Arkadaşımın telefonu toplama telefon mu diye merak ediyorum. Yardım edin lütfen :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
evet doğrudur 786 mb ram var ama sen sadece 555 mb görürsün diğer kalan gizli tutuluyor yardım kısmından bakarsan ayrıntılı bilgi veriyor , o 555 mb lik kısım dolduğunda ki kolay kolay dolmaz o zaman o gizli tutulan yere atıyor ram i boşaltıyor sebep ise cihazın bu şekilde daha hızlı ve seri çalışması ayrıca bu bütün samsung cihazları için bu olay geçerli hatta diğer android cihazların bir çoğu bu şekilde çalışıyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşın yukardaki yorumu doğru ama kamera ve bazı telefonlarda gpuda ram yiyebiliyor bu nedenle 555 görmen normal benimkide 512 mb ramı var ama 353 gözüküyo mesela kameranın ramdan kaldırldığı bir kernel yükledim ram 428 mb oldu ama geriye bana yine 180 mb kadar bişey kaldı yani sen 786 sınıda kullansan telfonda ahım şahım bi hızlanma olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt