gonuldostu82
Üye
CoCore-E-5.3-CWM.zip indirdim,
bunun kurulumu terminal emulator ile mi yapılacak, yoksa
sd card a atıp recovery modda install sd card deyip oradan dosyayı seçipmi yapacağız,
ve şunu merak ediyorum, bunu kurunca bana ne faydası olacak?
bende şu an LQB orjinal yüklü ve telefon rootlu, CWM yüklü.
İşte beklenen an geldi arkadaşlar GT-I9070P Jelly Bean Kendi telefonuma kurdum çok güzel memnun kaldım açıkcası ve yeni gördüğüm özelliklerden bir kaç tanesi
SBeam
Daha gelişmiş güç yönetimi
Kamera performansı daha iyi
Wireless daha stabil
Çift vurma özelliği
ve aklıma gelmeyen bir kaç özellik daha...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte beklenen an geldi arkadaşlar GT-I9070P Jelly Bean Kendi telefonuma kurdum çok güzel memnun kaldım açıkcası ve yeni gördüğüm özelliklerden bir kaç tanesi
SBeam
Daha gelişmiş güç yönetimi
Kamera performansı daha iyi
Wireless daha stabil
Çift vurma özelliği
ve aklıma gelmeyen bir kaç özellik daha...
Ben de bekliyordum ne zamandır. Gelir gelmez de yükledim ama şarzı resmen emiyor. günde iki defa şarj ediyorum desem yeridir. sende de var mı böyle bir şey.
Ya arkadaşlar aynı telefondan bahsediyoruz demi bende galaxy advanceme android 4.1.2 sürümünü yükledim telefon mükemmel oldu.birçok yeni özellik yüklendi ayrıca bahsettiğiniz sarj sorunu kesinlikle benim telefonda yok 2.3.6 ya göre daha uzun süre gitmeye başladı ki ben asphalt 7 hayranıyım sürekli olarak bu oyunu oynamama ve sürekli internete bağlı olmama ragmen sarj sıkıntısı çekmiyorum.telefonum yenilendi sanki yeni bir telefon almış kadar oldum diyebilirim.
hocam kies uzerinden mi yuklediniz ?
Hayir.odin uzerinden yukleme yaptim
kies üzerinden son guncellemesini yaptım root gitti framaroot ile yapmıştım tekrar root yapmaya çalıştım failed try another exploit if available diyor samsung root için önlem fln mı aldı yoksa benim tel de mi sorun var şimdi ne yapmalıyım
aslında bedava yere 2.3.6 ya geri dönüyorsunuz halbuki cocore 5.3 kernel yada ThunderZap kernel bu geliştiricilerin en mükemmel kernel dosyaları bunlardan birini yüklediğinizde cihaz çok harika oluyor hiç bir sorun yada problem kalmıyor benim pek vaktim biri bu konu hakkında konu açsa çok iyi olur jellbean gerçekten harika bir yazılım gingerbread 2.3.6 bir çok oyun ve uygulamadı desteklemiyor elinizde böyle güzel bir nimet varken değerlendirmesini bilemiyorsunuz neyse sorununa gelince tekrar yüklemeyi dene bir de orjinal yazılım demi burada bir ara ben vermiştim arkadaşlardan bazıları yüklemişti onlarla irtibata geç özel mesaj filan at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?