Galaxy s 3G ye Alamiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s 3G ye Alamiyorum?
Mobil internetim var ve 3G ye uyeyim. Ayarlarda "sadece 2g interneti kullan" diye secenek var ama secili degil. Suan "H" yasiyor internet olarak. İlk baglanirken "E" yani edge yaziyor. Ama bu H ne ve 3G ye nasil alacam?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bazı telefonlarda 3g diye yazar bazılarında H ikiside aynıdır.H: HSPDA'nın kısaltmasıdır. Benim S.E telefonumdada H diye yazıyor

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bazı telefonlarda 3g diye yazar bazılarında H ikiside aynıdır.H: HSPDA'nın kısaltmasıdır. Benim S.E telefonumdada H diye yazıyor

Bende arada sirada h gidiyor 3 g geliyor. Ama 2 saniyeligine. Demekki 2 si farkli

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
İlk olarak şunu düzelteyim yazım yanlışlığı yapmışım :) HSPDA yerine HSDPA olcaktı. HSDPA bazı bölgelerde 3.5G olarak anılır.(KAYNAK: VİKİPEDİ) Daha fazla sana yardımcı olamıycam ama şu bilgileride veriyim: 2G=EDGE 3G=HSPDA(Başka forumlardada böyle yazıyor

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak şunu düzelteyim yazım yanlışlığı yapmışım :) HSPDA yerine HSDPA olcaktı. HSDPA bazı bölgelerde 3.5G olarak anılır.(KAYNAK: VİKİPEDİ) Daha fazla sana yardımcı olamıycam ama şu bilgileride veriyim: 2G=EDGE 3G=HSPDA(Başka forumlardada böyle yazıyor

Cok tesekkur ederimde sonda gene yanlis yazmissin. Hspda degil Hsdpa olacakti :kop:

TheMadness

TheMadness

Üye

2g edge
3g hsdpa
3.5g hsdpa+

TheMadness

TheMadness

Üye
high speed downlink packet access

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt