Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy s 3G ye Alamiyorum?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cukuleaks
Üye
Konu Sahibi
Galaxy s 3G ye Alamiyorum?
Mobil internetim var ve 3G ye uyeyim. Ayarlarda "sadece 2g interneti kullan" diye secenek var ama secili degil. Suan "H" yasiyor internet olarak. İlk baglanirken "E" yani edge yaziyor. Ama bu H ne ve 3G ye nasil alacam?
Never_Back_Down
Üye
Bazı telefonlarda 3g diye yazar bazılarında H ikiside aynıdır.H: HSPDA'nın kısaltmasıdır. Benim S.E telefonumdada H diye yazıyor
Bende arada sirada h gidiyor 3 g geliyor. Ama 2 saniyeligine. Demekki 2 si farkli
Never_Back_Down
Üye
İlk olarak şunu düzelteyim yazım yanlışlığı yapmışım HSPDA yerine HSDPA olcaktı. HSDPA bazı bölgelerde 3.5G olarak anılır.(KAYNAK: VİKİPEDİ) Daha fazla sana yardımcı olamıycam ama şu bilgileride veriyim: 2G=EDGE 3G=HSPDA(Başka forumlardada böyle yazıyor
İlk olarak şunu düzelteyim yazım yanlışlığı yapmışım HSPDA yerine HSDPA olcaktı. HSDPA bazı bölgelerde 3.5G olarak anılır.(KAYNAK: VİKİPEDİ) Daha fazla sana yardımcı olamıycam ama şu bilgileride veriyim: 2G=EDGE 3G=HSPDA(Başka forumlardada böyle yazıyor