galaxy s 2.3.6 rom yeni çıkış tarihi 6 aralk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s 2.3.6 rom yeni çıkış tarihi 6 aralk
6 Aralık 2011 tarihinde yeni bir 2.3.6 Rom Daha Yayınlandı..

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
ben denemdim arkadaşlr ama akşama deneyeceim

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
şimdi yükledim süper hızlı :) mükemmel hatta

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
samfirmware.com bu rar kodu yazmayı unutmuşum

albay1947

Üye
çok saolasın ama bunu indirdikten sonra hangi programla telefona yükleyebiliriz bu işi ilk defa deniycem ve teknoloji özürlü biriyim

yardımlarınızı bekliyorum

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
çok saolasın ama bunu indirdikten sonra hangi programla telefona yükleyebiliriz bu işi ilk defa deniycem ve teknoloji özürlü biriyim

yardımlarınızı bekliyorum
rarın içindeki tar dosyasını masa üstüne at ve internettten odin i indir odini aç sağ altta pda diye linkten bu tar dosyasını bul ve telefonu dowloand modundayken bağla pc ye odin direk görüo zaten geriye sana start demek kalıo
..

ramzo

Üye
merhabalar ben yenı aldıgım galaxy s yazılımını yanı romu yukselmeyı dusunuyorum burdakı 2.3.6 yukleyınce cıhaz garantı dısına cıkıyormu ben daha once hıc androıd tlf kullanmadım ılk kez kullanıyorum tlf ıcınde 2.2.1 var su an saygılar

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ben yenı aldıgım galaxy s yazılımını yanı romu yukselmeyı dusunuyorum burdakı 2.3.6 yukleyınce cıhaz garantı dısına cıkıyormu ben daha once hıc androıd tlf kullanmadım ılk kez kullanıyorum tlf ıcınde 2.2.1 var su an saygılar
valla benim telefon zaten yurt dışı o yüzden rahatım ama sana yardım cı olamicam çnkü garanti dışı kalırmı bilmem :) android kulndığın için şanslısın :D

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
az bekle bu konuyu bilen arkadaşlar yorum atar :D

raprap95

Üye
aga bu i9003 olurmu olursa eski haline nasıl getirebilirim?

fnldstntn

Üye

Eger bunu yüklersen garanti dışı kalabilir...Ama Samsung Kies uygulamasını kullanarak güncellersen garanti dışı kalmaz...

2119721

Üye
benim kernel sürümü kh3 bunu yüklediim telefon kilitlendi bu kernel kodlarının önemi varmı internetten başka sürüm indirdim tekrar çalışıyor

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
    Konu Sahibi
benim kernel sürümü kh3 bunu yüklediim telefon kilitlendi bu kernel kodlarının önemi varmı internetten başka sürüm indirdim tekrar çalışıyor
valla ben anlamam karnel sürümden bende 2.4 vardı bunu odinle yükledim tıkır tıkır çalıştı.. sen nasıl ettin bilmiyorum

legolas29

legolas29

Üye
çok hızlı oluyor galiba.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt