Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy s 2.3.6 rom yeni çıkış tarihi 6 aralk
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYNAMIXX
Üye
Konu Sahibi
galaxy s 2.3.6 rom yeni çıkış tarihi 6 aralk
6 Aralık 2011 tarihinde yeni bir 2.3.6 Rom Daha Yayınlandı..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DYNAMIXX
Üye
Konu Sahibi
ben denemdim arkadaşlr ama akşama deneyeceim
DYNAMIXX
Üye
Konu Sahibi
şimdi yükledim süper hızlı mükemmel hatta
DYNAMIXX
Üye
Konu Sahibi
samfirmware.com bu rar kodu yazmayı unutmuşum
albay1947
Üye
çok saolasın ama bunu indirdikten sonra hangi programla telefona yükleyebiliriz bu işi ilk defa deniycem ve teknoloji özürlü biriyim
rarın içindeki tar dosyasını masa üstüne at ve internettten odin i indir odini aç sağ altta pda diye linkten bu tar dosyasını bul ve telefonu dowloand modundayken bağla pc ye odin direk görüo zaten geriye sana start demek kalıo
..
ramzo
Üye
merhabalar ben yenı aldıgım galaxy s yazılımını yanı romu yukselmeyı dusunuyorum burdakı 2.3.6 yukleyınce cıhaz garantı dısına cıkıyormu ben daha once hıc androıd tlf kullanmadım ılk kez kullanıyorum tlf ıcınde 2.2.1 var su an saygılar
merhabalar ben yenı aldıgım galaxy s yazılımını yanı romu yukselmeyı dusunuyorum burdakı 2.3.6 yukleyınce cıhaz garantı dısına cıkıyormu ben daha once hıc androıd tlf kullanmadım ılk kez kullanıyorum tlf ıcınde 2.2.1 var su an saygılar