VeysiTekinTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
şu oyunda ilk görevi geçebilseydim neyin ne olduğunu anlıyıcaktım ama çözemedim gitti
[ENGİN];5524355' Alıntı:
Sen yine oynayabiliyorsun ben bir türlü gemileri vuramıyorum
ben telefonu aldıktan sonra 2 saat filan kurcalarken oyuna da denk geldim açtım oynadım oynadım rastgele ateş ettim nereye gideceğimi de bilmiyordum öyle saçma saçma bir şey oldu sildim bende
bu oyun efsanedir ya. n85'te javasını az oynamamışımdır. hatta sorcerer diye cheat engine tarzı bir programla hile yapılıyordu aynı bu şekilde. n8'e gelmemesine üzülmüştüm biraz. çok zevkli bir oyundur.
dostum oyunda haritan var. gitmen gereken gezegenler yıldızla işaretli oluyor görevleri oradan devam ettiriyorsun. başka uzay üslerine geçtikçe yeni silahlar, kalkanlar, iticiler ve uzay gemileri açılıyor. zaten hile ile gelen paranızla her şeyi alabilirsiniz. scan cihazınız var, onu kullanarak bir cisme, uzay gemisine veya gitmeniz gereken uzay üssüne kitlenebilirsiniz. nişangah bir şeyin üzerine geldiğinde dolan çember scan cihazının o şeye kitlendiğini gösteriyor.Hocam peki oyundaki asıl amaç nedir. yani sürekli o meteorları parçalıyoruz peki elde edilen nedir.başka uzay araçları alabiliyormuyuz.yani demek istediğim Need for Speed shift teki gibi level atlayıp yeni araçlar mı açılıyor bu tarz bir oyun mu?
Hocam peki bu düşmanın uzay aracı bana saldırıyor ateş ediyor ama ben ona ateş edemiyorum. 25 t olan yeri doldurduktan sonra geldi düşman aracı. bir türlü öldüremedim onu.
nasıl yani? taş toplarken mi saldırdı? o zaman oyun donuyordu hatırladığım kadarıyla böylece sana saldırmıyor düşman gemisi. tam anlayamadım biraz daha açık olabilir misin?
hee anladım şimdi siz ilk bölümdesiniz. silahınız olmadığı için ateş edemiyorsunuz. orada yapmanız gereken şey ölmeden uzay üssüne dönmek. oto pilotu önermem çünkü düz gideceğiniz için patlatır düşman. manevralar ile üsse dönün en son scan ile üsse kitlenmeniz gerek. kitlendikten sonra zaten üsse yaklaşınca oyun garaja döndürecek sizi.Hocam paylaştığınız fotoğrafın en üstünde 25t yazıyor. ben orayı dolduruyorum. sonra aracımın yörüngesine kırmızı renkte bir nokta gibi bişey beliriyor. o noktada düşman aracı. bana ateş edebiliyor fakat ben ona ateş edemiyorum.
şimdi hocam hangara girdiyseniz orda üç sekme olduğunu görürsünüz.Hocam bu equipment bölümündeki silahları bağlayamıyorum. onları nasıl bağlayacağım.
rica ederim. neyi merak ediyorsanız sorabilirsiniz.Çok teşeşkkür ederim hocam. valla süper özetlemişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?