Galaxy Note7 Injustice Edition meraklısı için yakında gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7 Injustice Edition meraklısı için yakında gelebilir
Samsung, her sene Galaxy S ve Galaxy Note modelleri ile amiral gemisi seviyesinde adından söz ettiriyor ve sunduğu cihazlar da en çok satan modeller arasında lider konumda. Bu seneye baktığımızda ise geçtiğimiz Şubat ayı sonunda Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelleri resmi olarak duyurulurken, ayrıca bu ay başında da Galaxy Note7 duyurusu geldi.



Samsung, ayrıca farklı temalar içeren üst seviye modeller de sunarken, geçtiğimiz sene Galaxy S6 edge Iron Man Edition gelmiş ve bu sene de Galaxy S7 edge Injustice Edition yanı sıra Galaxy S7 edge Olympic Games Edition modelini de pazara sunmuştu.

Gelen yeni bilgilere göre Batman hayranları için Galaxy Note7 Injustice Edition da çok yakında gelebilir. Henüz resmi olarak duyurulmayan bu yeni versiyonun görselleri de ortaya çıktı. Weibo üzerinden gelen görsellere baktığımızda cihazın arkasında yer alan Batman logosu dikkat çekiyor.



Galaxy Note7, 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulmuştu fakat, Galaxy Note 7 Injustice Edition iddialara göre 6GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi ile geliyor. Bir süre önce Galaxy Note7'nin 6GB / 128GB versiyonunun Çin'de sunulacağı haberi de gelmişti. Bu cihaz 26 Ağustos tarihinde gün yüzüne çıkabilir.

Galaxy Note 7 Injustice Edition siyah rengi ile gelirken arkada altın renkli Batman logosu ile başarılı görünüyor. Henüz fiyatı belli olmasa da ucuz olarak gelmeyeceğini belirtelim.
Galaxy Note7 Injustice Edition meraklısı için yakında gelebilir
 


Üst Alt