Galaxy Note7 ekranı için önemli detaylar ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note7 ekranı için önemli detaylar ortaya çıktı
Samsung'un yeni Galaxy Note7 akıllısı, ZAUBA'da büyük ekran ile göründü.



Bu sene özellikle Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge adındaki akıllı telefon modelleri ile oldukça başarılı olan Samsung, yeni dönemde farklı modeller sunmaya devam edecek ve bunlar arasında da Galaxy Note7 adı ile gelecek olan yeni nesil üst seviye phablet modeli yer alacak.



Galaxy Note7 akıllı telefon için son dönemde artarak bilgiler gelmeye devam ederken, kısa süre önce görseller de ortaya çıkarken, yeni cihazın 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek.

Ancak Hindistan'da, ülkeye giriş yapan gümrüklü malların takip edildiği ZAUBA'dan önemli bazı bilgiler geldi. Hindistan firmaların cihazlarını test ettiği ülkelerin başında geliyor ve Samsung da cihazlarını sunmadan önce bu ülkeye test için gönderirken, şimdi de Galaxy Note7, Samsung tarafından Hindistan'a test için gönderildi.

Baktığımızda firmanın 1 Temmuz tarihinde Güney Kore'den Galaxy Note7'yi Hindistan'a 2 adet olarak gönderdiği görülüyor. SM-N930R4 olarak model numarası görünürken, 6" ekrana sahip olacağı görülmekte. Bu da 5.7" ekran ile beklenen cihaz için oldukça şaşırtıcı bir durumu ortaya çıkartıyor. Henüz başka bir bilgi ise bulunmamakta.

Diğer teknik özelliklere bakacak olursak eğer, yeni cihazın 6GB sistem belleğine sahip olacağı kaydedilmekte. Ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olacak. 12MP arka kamera ve 5MP ön kamera içerecek olan cihaz ayrıca Qualcomm Snapdragon 823 / Samsung Exynos 8893 yonga setinden güç alacak.

Galaxy Note7 ekranı için önemli detaylar ortaya çıktı
 


Üst Alt