galaxy note satildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note satildi
arkadaslar note 815 $ satildi. Sizce bu kadar para noteye deyermi. Yorumlarinizi bekliyorum. Arkadaslar rica ederim note hakkinda inceleme yaparmisiniz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
az bile ben bugün konferansa gidicem zaten inceleme şansı olursa incelerim

aagkn

aagkn

Üye
9.6 mm kalınlık
5.3 inçlik ekran
1280 x 800 piksellik Super AMOLED (mükemmel)
1.4 GHz'lik çift çekirdek
1 GB RAM
2500 mAh batarya

Valla ekran büyüklüğü kullanım zorluğu oluşturabilir ama telefon muhteşem.:islik

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yahu 5.3" telefon mu olur. ne kadar muhteşem olursa olsun... hani bi söz var ya, ne karga ne kuş diye...
telefon için çok büyük, tablet için çok küçük.
oyuncak olarak almak isteyenler için ideal olabilir ancak.
telefon için azami boyut ancak 4" olabilir.

Del Rey

Del Rey

Üye
Samsung'un iPhone 3GS'ten kalma, Galaxy serisinin neredeyse hepsine aynı gibi görünen yuvarlatılmış dikdörtgen tasarımının artık suyunu çıkardılar. Bu nedir ya?

Aşağıdakilerin hepsi ayrı telefon modelleri:

Bu ne ama ya? Klonlamışlar sanki.

Yalnızca örnek için, alın bir de iki Nokia

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
5.3 inç ekran bi dezavantaj yapmıyo inceledim :D

karayel90

karayel90

Üye
Ya apple'ın iphone firmasının samsung'dan aşırdığı şeyleride düşünmek lazım

airselo

Üye
anlatsana biraz telefonu kardeş ?

karayel90

karayel90

Üye
Galaxy Note vs Galaxy Tab 7.7 vs Galaxy S2 4G vs Galaxy S2

<font color="Blue"><strong>[video=youtube;VLlciuWyj6k]http://www.youtube.com/watch?v=VLlciuWyj6k&amp;feature=relmfu[/video]

Al buda video birazda buradan karşılştır

airfly95

airfly95

Üye
sanki ordan araştırmadık adam test etmiş ona sorduk merak etme sazan gibi atladın

arda141

Üye
Galaxy Note piyasada bulunan en hızlı tabletlerin tamamıyla aynı hızda,ister tablet ister telefon

2500mAh bataryası cabası süper amoled düşük güç tüketimi ortalama şarj ömrü 2 gün olur sanırım :) almayı düşünüyorum

airselo

Üye
bende almayı düşünüyorumda fifapes adlı arkadaş test etmiş bilgilerini bizle paylaşırsa güzel olur

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bende almayı düşünüyorumda fifapes adlı arkadaş test etmiş bilgilerini bizle paylaşırsa güzel olur
-5.3 inç ekran daha rahat kullanılabilmesini sağlıyor ceketin cebine sokutuğum için bişey farketmedi
-İşlemcisi inanılmaz bütün uygulamaları açtım aynı anda kaldırdı
-İnternet keyfi yapmak için ideal

Nexus Prime ıda inceledim ama pek tatmin edici değildi galaxy note 4.0 güncellemesi gelirse tadından yenmez

airselo

Üye
çok teşekkür ederim buda tuzu biberi oldu

RizeOnline

Üye
Arkadaşlar ben telefon işi yapıyorum geçenlerde telpa ve başarı yetkilileri gelmişti adamlara cihaz tanıtımı yapılıyordu Note için dedikleri aynen şu idi herkes elindeki SII yi bırakmış hayran kalmışlar cihaza. Ben daha kullanamadım ama bir distrübitör yetkilisi böyle diyorsa eminim ki bu cihaz gerçekten bunu hakeden bir cihaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt