Galaxy Note II Hands On

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

night_jack

night_jack

Üye

Adimi duzgun kullan.
Daha aciklayici konusabilirsin bunun icin.
Sülüman,diyorum ki sana ekranı ayını,ekran teknolojileri ve pikselleri dahil.
Kasa zaten aynısı,bu kezde anlamazsan zaten dediğim konudan bahsettiğimden,dahada yapacağım birşey yok:ah

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Kasa zaten aynısı,bu kezde anlamazsan zaten dediğim konudan bahsettiğimden,dahada yapacağım birşey yok:ah

Peki sen bilirsin uyarmistim.

night_jack

night_jack

Üye

Peki sen bilirsin uyarmistim.
Konuyu dağıtmazsan sevinirim:oke:
Birde note'un yuvarlak hattından dolayı nasıl elde kalır diye düşünüyorum,çünkü bir öncekisinde kareydi.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Simdi de biz suclu olduk :kop2: Cidden yorumsuz.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
arkadaslar s2 ile s3 arasinda en bùyuk fark yazilim farki.Ayni olay s3 ile note 2 arasinda yazilim farki var.S2'nin buyuk ekranlisi note.Ayni durum s3 ile note 2.Note kare idi note2'de kare.Tablet sekmenti oldugu icin kare.Tabletler genellikle kare oldugu icin boyle yapilmis guzelde olmus :eller:

- - - Eklendi - - -

Simdi de biz suclu olduk :kop2: Cidden yorumsuz.
:kop: nokia 5 nesilden beri telefonun disini degistirmeden satar.Ama samsung satarsa dananin kuyrugu kopar :kop:

- - - Eklendi - - -

ture senin gibi bilmeden kafiye yapmisim :kıskıs:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Niye ozentilik yapiyorsunuz a aa :D :kop2: neyse konuyu dagitmiyoruz :islik

barış36197

barış36197

Üye
arkadaşım aynı zamanda ekran teknolojileri aynı değil biri s3 pentile ekran ama note 2 yeni dizilim şekliyle RGB ekran. bildiğiniz gibi rgb ekranlar zaten kaliteli ama yeni dizilimiyle kalitesi hem arttı hem de daha parlak daha canlı renklere sahip. pikselleri aynı ama daha sıkışık dizilmiş buyüzden yine öne geçiyo

PremiumWork

PremiumWork

Üye
arkadaşım aynı zamanda ekran teknolojileri aynı değil biri s3 pentile ekran ama note 2 yeni dizilim şekliyle RGB ekran. bildiğiniz gibi rgb ekranlar zaten kaliteli ama yeni dizilimiyle kalitesi hem arttı hem de daha parlak daha canlı renklere sahip. pikselleri aynı ama daha sıkışık dizilmiş buyüzden yine öne geçiyo

ULA Note2 Almayacağını bilsem başka telefon kullanıyorsun sancam :kop:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Note2 gerçekten güzel olmuş. Yalnız benim kafama takılan bir sual var! Bu note2 deki jealy bean ile s3 e gelicek olan jealy bean arasında fark olacakmı? Yoksa s3 e farklı bir sekildemi gelicek? Bilen yada s3 için custom jealy bean kullanan birisi beni aydınlatırsa sevinirim ;)
Baya bir güzel olmuş jb. Galerideki ikon değişimleri çok farklı ve güzel göründü bana....

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalirsa farkli olacak.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Segmentleri farkli

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neden? Donanım olarak birbirlerine yakın cihazlar degilmi?
Donanım olarak büyük ihtimal farklı olmayacak bunlardan biri de set'leri yani :) Farklar yazılım olarak gelir gibime geliyor çünkü Note için bazı yazılımlar da var ve s3 den farklı elbet..Farklı alanların telefonların gibi duruyor ama dediğim gibi Samsung yine yanlış yapıyor bu kadar yıl sonra elinde A9 varken kullanmaması :ah

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

Donanım olarak büyük ihtimal farklı olmayacak bunlardan biri de set'leri yani :) Farklar yazılım olarak gelir gibime geliyor çünkü Note için bazı yazılımlar da var ve s3 den farklı elbet..Farklı alanların telefonların gibi duruyor ama dediğim gibi Samsung yine yanlış yapıyor bu kadar yıl sonra elinde A9 varken kullanmaması :ah

A15 kardo :ok2:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Cihazlar zaten A9 işlemci , sanırım karıstırdınız ve A15 işlemci demek istediniz ;) konuya dönecek olursam sırf jb. deki galeri sekli gelse benim için yeterli olur :ehe

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Cihazlar zaten A9 işlemci , sanırım karıstırdınız ve A15 işlemci demek istediniz ;) konuya dönecek olursam sırf jb. deki galeri sekli gelse benim için yeterli olur :ehe

Ben s2 de kullaniyorum o galeriyi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt