Türe
Üye
s3ün büyütülmüş hali başka bişey değil![]()

s3ün büyütülmüş hali başka bişey değil![]()

Biri 1.4 ghz dört çkrdk biri 1.6ghz 4çkrdk.biri1gb ram biri 2gb ram.hala fikrin aynı mı?s3ün büyütülmüş hali başka bişey değil![]()
Sülüman,diyorum ki sana ekranı ayını,ekran teknolojileri ve pikselleri dahil.
Adimi duzgun kullan.
Daha aciklayici konusabilirsin bunun icin.

Sülüman,diyorum ki sana ekranı ayını,ekran teknolojileri ve pikselleri dahil.
Kasa zaten aynısı,bu kezde anlamazsan zaten dediğim konudan bahsettiğimden,dahada yapacağım birşey yok![]()
Konuyu dağıtmazsan sevinirim
Peki sen bilirsin uyarmistim.

Simdi de biz suclu oldukCidden yorumsuz.
nokia 5 nesilden beri telefonun disini degistirmeden satar.Ama samsung satarsa dananin kuyrugu kopar 

arkadaşım aynı zamanda ekran teknolojileri aynı değil biri s3 pentile ekran ama note 2 yeni dizilim şekliyle RGB ekran. bildiğiniz gibi rgb ekranlar zaten kaliteli ama yeni dizilimiyle kalitesi hem arttı hem de daha parlak daha canlı renklere sahip. pikselleri aynı ama daha sıkışık dizilmiş buyüzden yine öne geçiyoSülüman,diyorum ki sana ekranı ayını,ekran teknolojileri ve pikselleri dahil.
Kasa zaten aynısı,bu kezde anlamazsan zaten dediğim konudan bahsettiğimden,dahada yapacağım birşey yok![]()
arkadaşım aynı zamanda ekran teknolojileri aynı değil biri s3 pentile ekran ama note 2 yeni dizilim şekliyle RGB ekran. bildiğiniz gibi rgb ekranlar zaten kaliteli ama yeni dizilimiyle kalitesi hem arttı hem de daha parlak daha canlı renklere sahip. pikselleri aynı ama daha sıkışık dizilmiş buyüzden yine öne geçiyo

Bana kalirsa farkli olacak.
Donanım olarak büyük ihtimal farklı olmayacak bunlardan biri de set'leri yaniNeden? Donanım olarak birbirlerine yakın cihazlar degilmi?
Farklar yazılım olarak gelir gibime geliyor çünkü Note için bazı yazılımlar da var ve s3 den farklı elbet..Farklı alanların telefonların gibi duruyor ama dediğim gibi Samsung yine yanlış yapıyor bu kadar yıl sonra elinde A9 varken kullanmaması 
Donanım olarak büyük ihtimal farklı olmayacak bunlardan biri de set'leri yaniFarklar yazılım olarak gelir gibime geliyor çünkü Note için bazı yazılımlar da var ve s3 den farklı elbet..Farklı alanların telefonların gibi duruyor ama dediğim gibi Samsung yine yanlış yapıyor bu kadar yıl sonra elinde A9 varken kullanmaması
![]()

Donanım olarak büyük ihtimal farklı olmayacak bunlardan biri de set'leri yaniFarklar yazılım olarak gelir gibime geliyor çünkü Note için bazı yazılımlar da var ve s3 den farklı elbet..Farklı alanların telefonların gibi duruyor ama dediğim gibi Samsung yine yanlış yapıyor bu kadar yıl sonra elinde A9 varken kullanmaması
![]()

Cihazlar zaten A9 işlemci , sanırım karıstırdınız ve A15 işlemci demek istedinizkonuya dönecek olursam sırf jb. deki galeri sekli gelse benim için yeterli olur
![]()

Ben s2 de kullaniyorum o galeriyi![]()
Dostum cihazın garanti suresi bitmeden custom room olayına girmeyeyim diyorumorijinal şimdilik benim için yeterli...