galaxy note almayi dusunuyorum bi yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LOTU_6666

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note almayi dusunuyorum bi yardim
dediyim gibi note almak istiyorum sizce dogru bi secimmi. Bu arada ne zamana gelir su tel. Parasi net olur acaba

umutku84

umutku84

Üye
2000 civarinda olur nezaman gelecegi hakkinda bipgim yok ama guzel bi secim olur bnce :)

PriZm

PriZm

Üye
cebine sığdırabilirsen al:D

ahmet0021

Üye
hacı galaxi s2 neye yetmiyo bi söylermisin

icais

icais

Üye
ya özellikleri ile oldukça iyi bir tel ama tr ye gelir gelmezde alma biraz bekle araştır hatası ne eksiği ne sona git bi gör nerene sığcak ona bak o paraya değermi değer ama iphone 5 ide bi gör :) ama android 4ever

ozan2020

ozan2020

Üye
ya 1.4 1.5 gzh cihazlar çıkıyo ama samsungun amiral gemisi galaxy s serisi bakmayın öle cihazlar çıkardıgına galaxy s 3 çıksın bomba gibi çıkcak şimdi iphone 5 le yarışta ondan çıkardı bu kadar ürünü ;) galaxy s 3 2 ghz olcak mesela 4 çekirdek olcak bi yerde duymuştum böle olucagını amiral gemi galax s serisi ;)

oguzhantasdemir

oguzhantasdemir

Üye
mobil telefonlarda 4 çekirdek olmasına gerek yok fazla abrtı var

ozan2020

ozan2020

Üye
artık mobil telefonlar pc ye dpnüşüyo ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
1 saat kullan şarj a tak o zaman şu an için batarya performansı geliştirilmecikçe 4 çekirdek gelmesi çok saçma açıkcası ki tabletler için düşünülen hatta netbooklar için düşünülen bir olay o windows 8 arm tabanlı olunca ondan kaynaklı 4 çekirdek ki soruyu soran arkadaşa tavsiyem bence alma aşırı büyük bence ki sadece sgs2 nin az üstüne koymuşlar o kadar gidip sgs2 almak daha mantıklı

ozan2020

ozan2020

Üye
2500 mah galaxys note merak etme 3500 mah galaxy s 3 ;) olcak

ozan2020

ozan2020

Üye
birşey yapmışlarki :) düşünmüşler :) artı 1.5 gzh ler geldi 2.0 neden olmasın :)

Uruloki

Uruloki

Üye
birşey yapmışlarki :) düşünmüşler :) artı 1.5 gzh ler geldi 2.0 neden olmasın :)

mugen powers var 4000mah sgs için bir günü yüne görmüyorken 3500 koysa ne olur dört çekirdek koyup çift çekirdekli cihazı geçemese ne olur alla sen ya

ozan2020

ozan2020

Üye
firmalar sarj problemini cözemezse batarlar ;)

r.sinan

r.sinan

Üye
türkiye fiyatı 1,900 TL note nin :)

ozan2020

ozan2020

Üye
galaxy s 3 2.00 demiştim ya inanmamıştınız acıcam konuya bi bakarsanınz sevinirim 2250mAh pil ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
ozan özellikler kesin değil farkındasın değil mi ayrıca note da 2500 varken s3 e o batarya bir hayli az kaçar özellikler doğruysa

ozan2020

ozan2020

Üye
samsung galaxy s 3 amiral gemisi ;) herşey olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt