Galaxy Note 6’da S-Pen stand görevi de görebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 6’da S-Pen stand görevi de görebilir
Good Idea :ehe

Samsung, S-Pen’ine yeni yetenekler kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor…


Samsung, sunduğu modellerle akıllı telefon pazarında lider ve geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 2015’i de zirvede kapatmasını bildi. Geçtiğimiz sene bir çok model sunan firmanın en önemli modelleri ise Galaxy S6 serisi ve Galaxy Note5 adındaki yeni phablet modeli oldu.



Bu ay içerisinde yeni amiral gemisi Galaxy S7’nin hazırlıklarını sürdüren firma, ayrıca büyük ihtimalle de Ağustos ya da Eylül ayında da yeni Galaxy Note6 akıllı telefon resmi olarak duyurulacak.

Geçtiğimiz sene sunulan Galaxy Note5 ise büyük ses getirirken, önceki modeller gibi S-Pen desteği ile geldi. Ayrıca bu S-Pen ters takılabiliyordu ve bu şekilde de takıldığında çıkartılmak istendiğinde mekanizmaya fiziksel zarar verilebiliyordu. Son gelen bilgiler Samsung’un bu sorunu çözdüğü şeklinde.

Diğer taraftan Samsung, yeni teknolojiler geliştirmeye devam ederken, şimdi de bir patenti ortaya çıktı. Bu patente göre S-Pen ayrıca stand olarak da cihazın belli bir açı ile durmasını sağlayabiliyor.

Patente bakacak olursak eğer, S-Pen iki kısımdan oluşuyor ve orta kısımdan döner bir tasarım ile katlanabiliyor. Bu katlanan kısım istenilen açı ile durarak, cihaz için stand görevi görüyor.

Henüz bu yeniliğin Galaxy Note6’da mı yoksa daha sonraki nesil Galaxy Note modellerinde mi kullanılacağına dair bilgi bulunmamakta.

Galaxy Note 6’da S-Pen stand görevi de görebilir - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: theeternal


Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
note 3 de yapıyorduk biz bunu :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt