Haber Galaxy Note 4'ün Satışları Sorunlu Başladı

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 4'ün Satışları Sorunlu Başladı
Güney Kore'de satılmaya başlanan cihazın sorunlu olduğuna dair haberler sosyal medyada yayılmaya devam ediyor.

Güney Kore'den gelen haberlere göre Galaxy Note 4'ün ekranı ile çerçevesi arasında geniş bir açıklık var. Ekran ile çerçeve arasına 2 adet kağıt ya da bir kartvizit sığabilecek kadar açıklık bulunduğu iddiaları fotoğraflar ile destekleniyor. Benzer sorun siyah renkli Galaxy Note 3'lerde de bulunuyordu.

Çok dert edilecek bir sorun değil, iphone gibi yamulmasından iyidir

Tepkiler: mehsevim ve B.A.R.O.N

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sorun orada zaten, Samsung hata yapar görmezden gelinir, Apple hata yapar her yerde haberi çıkar. İnsanlar bir garip.

Tepkiler: seckin_bilgic
O değilde avatarın Steve Jobs'a resmen hakaret. Hiç yakışmıyor ölmüş adam hakkında yapılan öyle şeyler.
Steve ide apple ida severim galaxy s ide severim. Hakaret etmek gibi bir amacım yoktu. Her ikisinide sevdiğimden beraber bulunsun istedim

Önce kendi telefonunu düzgün yapsın sonra apple a laf söylesin

heathrow

Üye
Bunlar bence pazarlama stratejisi. Bazı firmalar ilk parti cihazları sorunlu üretiyorlar. Haberler yapılıyor bununla ilgili, insanlar konuşuyorlar bunu. Bir tür tanıtım. Iphone'un bir serisi vardı. Telefonu eline alınca çekmiyordu. Bumper kullanmak gerekiyordu. Cihaz yeni piyasaya sürülmüştü. Bunun gibi. Bükülme sorunu gibi.

Gecen iphone 6 yi aldim kurcaladim yamulma filan yoktu millet ozelmi ugrasiyo