Telefon Tavsiyesi Galaxy Note 4 vs Xperia Z3

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Hangi oyunlarda dostum birdr niye anlaşamadık. Bu arada bende fikrimi değiştirdim note 4 bencede kamera daha iyi sony nin yazilima acilen el atması gerek

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hangi oyunlarda dostum birdr niye anlaşamadık. Bu arada bende fikrimi değiştirdim note 4 bencede kamera daha iyi sony nin yazilima acilen el atması gerek
Gta sanandreste atıyor.
Real Racing 3 te ana menuye dönmeden atıyor. Modern combat 5 tede açılmadan atıyor :D bunlar oynadığım 3 büyük oyun zaten :D Asphalt'ı denemedim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Haa lolipop tan dolayı mı cihaz ne note 3 müydü

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende farklı bişey sandim. Doğrudur ya sistem art ye geçtiği için çoğu oyun uygulama hata veriyor sanırsam biraz daha vakit gerek

MaxipmaN

Üye
note4, ekranı yeter

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kullanım şekline göre değişir. Şahsen ben Z3 derdim.

cici60

cici60

Üye
Sony Xperia Z3 Teknik Özellikler

Ekran: 5.2 inç fu ll HD IPS + Triluminos, 600 nit parlaklık
Ek Özellikler: IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklılık
Kalınlık/ Ağırlık: 7.3 mm / 152 gram
İşlemci: 2.5 GHz Snapdragon 801
Grafik İşlemci: Adreno 330
RAM: 3 GB
Depolama: 16 GB + microSD
İşletim Sistemi: Android 4.4 KitKat
Ana Kamera: 20.7 Megapiksel / 1080p + 4K video kaydı
Ön Kamera: 2.2 Megapiksel / 1080p video kaydı
Batarya: 3100 mAh

Note3 Note2 s5 s3 s2 kullanmış birisiyim şuan Z3 aldım çok memnunum şarjı kamersı mükkemel kenarları ince tasarım süper her ihtiyacımı karşlıyor. Sorunaa yanıt:

Kesinlikle Z3 pil ömrü + Kamera + 20 30 kamera uygulamaları + suyadayanıklık+ kullıcıya bolca 1,6Gb ram bırakıyor (Note4de maximum 700mb)kalır)+Tek elle kullanım+ ana ekran menü geçişleri daha seri

Z3 ayrıntılı bilgi için:
Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey - MaxiCep

Note 4 artı yönleri Kamera Flashı daha iyi +kalemi var+ekranı birazdaha büyük+parmak izi

Note 4 android L aldı antusu 43.0000 küsür civarı Z3 4.4.4 yüklü antutusu 43.0000 civarı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: androtik12

Koradam

Üye
Sony Xperia Z3 Teknik Özellikler

Ekran: 5.2 inç fu ll HD IPS + Triluminos, 600 nit parlaklık
Ek Özellikler: IP68 sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklılık
Kalınlık/ Ağırlık: 7.3 mm / 152 gram
İşlemci: 2.5 GHz Snapdragon 801
Grafik İşlemci: Adreno 330
RAM: 3 GB
Depolama: 16 GB + microSD
İşletim Sistemi: Android 4.4 KitKat
Ana Kamera: 20.7 Megapiksel / 1080p + 4K video kaydı
Ön Kamera: 2.2 Megapiksel / 1080p video kaydı
Batarya: 3100 mAh

Note3 Note2 s5 s3 s2 kullanmış birisiyim şuan Z3 aldım çok memnunum şarjı kamersı mükkemel kenarları ince tasarım süper her ihtiyacımı karşlıyor. Sorunaa yanıt:

Kesinlikle Z3 pil ömrü + Kamera + 20 30 kamera uygulamaları + suyadayanıklık+ kullıcıya bolca 1,6Gb ram bırakıyor (Note4de maximum 700mb)kalır)+Tek elle kullanım+ ana ekran menü geçişleri daha seri

Z3 ayrıntılı bilgi için:
Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey - MaxiCep

Note 4 artı yönleri Kamera Flashı daha iyi +kalemi var+ekranı birazdaha büyük+parmak izi

Note 4 android L aldı antusu 43.0000 küsür civarı Z3 4.4.4 yüklü antutusu 43.0000 civarı
Sanirim O yuzden Antutu da Z3 listede yok ;) Yazdigin değerler sahte Note 4 1 GB dan fazla bos ram veriyor kullaniciya (face insta messenger vs) uygulamalar yüklü iken

cici60

cici60

Üye
Sanirim O yuzden Antutu da Z3 listede yok ;) Yazdigin değerler sahte Note 4 1 GB dan fazla bos ram veriyor kullaniciya (face insta messenger vs) uygulamalar yüklü iken
Webtekno test sonuclarında note4 L 43.000 skor verdiğini gösteriyor site link verebilirim
Kendı cıhazımda 43.000 civarı verıyor Z3 kimseyı kandırdığım yok atabilirim istiyosan
Note 4 arkadaşımın cıhazda bostayken 700mb kalıyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4'te QUAD HD ekrandan sebeb düşük puan alıyor diye duymuştum?

3onur5

3onur5

Üye
al bi note 4 bak keyfine

0MG90

0MG90

Üye
Z3.

Koradam

Üye
Webtekno test sonuclarında note4 L 43.000 skor verdiğini gösteriyor site link verebilirim
Kendı cıhazımda 43.000 civarı verıyor Z3 kimseyı kandırdığım yok atabilirim istiyosan
Note 4 arkadaşımın cıhazda bostayken 700mb kalıyor.
Task killer varsa 700mb boşta kalabilir .Ayrıca Note 4, un RAM yemesi de normal aynı anda bir suru uygulamayı ekrana getiriyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar baya bi önceden ilk çıktığında incelenmiştir note 4 ü o zaman ram kullanımı yüksekti ama daha dün yine baktım mağazada güncellemeyle duzelmistler sanırım ilk baktığımda 1.9 kullanıyordu dün baktım 1.2 kullanıyordu arada çok fark var onu geçtim s5 kullanıcı varsa gelsin dün onada baktım lolipop yüklemiş turkcell mağazasında baktım cihaz 600 mb ram kullanıyor var mı böyle bişey çok az cidden g3 e baktım 2gb ram lisi 1.2 gb yiyordu ahanda farklar böyle z3 e baktım o 1.6 yiyordu onada şaştım daha az bekliyordum

• Beğen
Tepkiler: androtik12
Takipçi Satın Al

Üst Alt