Karşılaştırma Galaxy Note 4 vs Galaxy Note 5

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 4 vs Galaxy Note 5
Samsung, Galaxy Note 4 ve Galaxy Note 5 karşılaştırmasını içeren bir infografik paylaştı. Bu başlık altında Note 4 ve Note 5 karşılaştırması ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve teknolojibaronu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
220mAh ve Çift simli hariç microsd dışında Note 5 çok daha iyi. Premium bir kere plastik değil ;)

Bülent872

Bülent872

Üye
Note 4 kullanan birine git note 5 al demem Samsung yapcağını yapmış zaten lakin yeni telefon arıyıcılarına Note5 tavsiyem olacaktır.

hikmet366

hikmet366

Üye
bataryayı neden düşürmüş ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İncelikten önce bataryayı tercih ederim.5.7 inc bir ekran ve ona uyumlu pek de küçük olmayan cerceve ve gövdeye 3.000 mAh komik.
Ama genel anlamda çok şık bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
PriZm

PriZm

Üye
Note 6'da tekrar deri görünümlü kapağa geçmeleri dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Deathwings3

Deathwings3

Üye
Batarya 64 bite geçildiğinde note 4'te 20 nm için 3.220 mah iken note 5'te 14 nm olmuş bataryanın 3000 olması yetecektir..

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
0MG90

0MG90

Üye
Gerçekten çok fazla fark var. Bırak Note 4 kullananları Note 3 kullananların bile geçmesine gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: Deathwings3, ArMaGeDdOn_87 ve ~N.A.W.Y~
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
4100 Mah batarya yalan oldu . 4gb ram dışında geri kalan hersey geride kalmış 4 müthiş

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
4 Gb Ram ve tasarım dışında aman aman bir fark göremiyorum ben. Kaldi ki batarya'yı düşürüp, pili de çıkarılamaz hale getirdiler. Note 4'den hatta Note 3'ten Note 5'e geçmek için pek fazla neden yok gibi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Görünürde fark yok tabi ama sırf 3000 mah olduğu içinde ortaya rezalet bir cihaz çıkmış muamelesini hak etmiyor. Kameraya hızlı giren ve diyaframı f1.9 olan bir cihaz var, note 4 ile kıyaslamayı sevmiyorum ama konuda o tarafa itilmiş, note 4'ün kamerasınıda görüyorum girerken ki hızın hikaye olmasını bırak resim ektikten sonra alttan açmaya çalıştığında 5 saniye beklersin. Telefonun aceleye geldiği unpacked'in atmosferinden belli. Sadece üzerinde fazla titremediler özellikler o yüzden örtülmüş gibi oldu. Mah'ın herşey olmadığını burada ki üyeler bana söylüyordu hani o zaman herşey değildi şimdi mi herşey oldu? Sizde fikirlerinizi kesin tutun yanlış bilgi aktardığınızı kendiniz kanıtlamış oldunz.

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
artık hangi yeni çıkan cihazda büyük yenilik var ? işlemci ve ram yenileniyo ve bi kaç bişey

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
androtik12

androtik12

Üye
Note 4 şuanda androidde ki en ağır oyunları (gta san, real racing 3, vb) oyunları full grafikte hiçbir kasma yapmadan oynatıyor zaten. Bunun için note 4 den note 5 geçmek hiçde mantıklı değil. Ram ve işlemciden başka hiçbir şey pek artmamış. Note 4 hala çok yüksek performans verirken note 5 e gerek yok. Bence samsung note 5 de multimedya özelliklerini arttırmalıydı. En azından yeni ve pek bilinmeyen özellikler. Bu haliyle Note 4 Devam!!!
Ayrıca bechmark 3 de note 4 note 5 den hem tekli hem çoklu çekirdekte daha yüksek puanlar aldı :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kanıtın var mı testlerle ilgili? Ayrıca note 4 kullanan birinin nasıl 3 kullanan birinin 4'e geçmesi mantıklı olmayacağı gibi 4 kullananında 5'e geçmesi mantıklı olmaz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt