Yardım Galaxy Note 4 SM-N910C Şebeke Sorunu (3G ve 4G bağlanmıyor)

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 4 SM-N910C Şebeke Sorunu (3G ve 4G bağlanmıyor)
Merhaba arkadaşlar. Telefonu Ocak ayında yurdışından aldım(Filipinler). Malum samsung güncellemeleri her ülkeye gelmediği için ilk çıkan orjinal 5.0.1 sürümünü odin ile kurdum. Kurumundan sonra 1-2 ay sorunsuz kullandım. Ardından 3G'ye bağlanmadığını fark ettim. Şebeke seçimini bağlantı türünü hepsini denedim ancak sadece 2G bağlatısı kurabiliyorum. Önceki kurulu gelen orjinal4.4.4 ROM'uda tekrardan kurdum ancak sorun halen değişmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

secruty_system

secruty_system

Üye
Senin tel yurtdışı oldugunagore senbuna imei attırmis olmalısın imeisi alınan telefon 3g ve 4g desteklibir telefon değilse yani eskibir modelise senin note4 Yenibir 3g 4g destekli imei atılana kadar 3g 4g bağlantısı kuramaz sana imei atan vatandaş seni uyarmış olmalıydı. Yani kardes senin yazılım yükseltmenle alakali birseyyok senin tel zaten 3g 4g bağlantısı kurmuyordu sen yeni farketmişsin .

gangstar3535

Üye
ime lin kaybol mus bu rom dan dolayı yapacak hiç bir sey yok eski orjinal stock romu yüklesen iyi olur aksi halde bir ay sonra telefonun kullanılamaz hale gelebi,lir ben dede bu sorunm var dı ve eski haline döndürdüm şunu unut ma not4 de ANDROİD LOLİPOP 5.0.2 GELECEK KESİN ŞİMDİ DEFN KOLAY GELSİN

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Senin tel yurtdışı oldugunagore senbuna imei attırmis olmalısın imeisi alınan telefon 3g ve 4g desteklibir telefon değilse yani eskibir modelise senin note4 Yenibir 3g 4g destekli imei atılana kadar 3g 4g bağlantısı kuramaz sana imei atan vatandaş seni uyarmış olmalıydı. Yani kardes senin yazılım yükseltmenle alakali birseyyok senin tel zaten 3g 4g bağlantısı kurmuyordu sen yeni farketmişsin .
ime lin kaybol mus bu rom dan dolayı yapacak hiç bir sey yok eski orjinal stock romu yüklesen iyi olur aksi halde bir ay sonra telefonun kullanılamaz hale gelebi,lir ben dede bu sorunm var dı ve eski haline döndürdüm şunu unut ma not4 de ANDROİD LOLİPOP 5.0.2 GELECEK KESİN ŞİMDİ DEFN KOLAY GELSİN
Bu telefonu yurdisinda (filipinlerde) kullandim bu sebeke sorun orada basladi ve imei degisikligi yaptirmadim. birkac gun once kapatilma uyarisi geldi. bende bi kac hafta icerisinde telefonu e devlet uzetinden kayit ettirecegim. Suan ilk aldigimda kurulu olan ve ulkeye ait olan ROM'u tekrardan kullaniyorum ve sebeke baglantisinda geisen birsey olmadi. android surumu 4.4.4 suan. kurulumdan sonra 9 mb'lik bir guncellemede yaptim. yalnizca 2G baglantisi yapabiliyorum. Yurtdisindaykende ayni sorun vardi. diger ag turlerini sectigim zaman sinyal var gorunuyor ancak yalnizca acil aramalar yaziyor...

secruty_system

secruty_system

Üye
Tamamdır kardes benim anladığım gibi tele sağlambir yerde imei attırır san sorunun çözülür gibi tabiki not4 lere imei atabiliyorlarsa çünkü samsung lara imei atmak biraz sıkıntılı oluyor. Sen resmi olarak kayityaptirsan dahaiyi tabi.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır kardes benim anladığım gibi tele sağlambir yerde imei attırır san sorunun çözülür gibi tabiki not4 lere imei atabiliyorlarsa çünkü samsung lara imei atmak biraz sıkıntılı oluyor. Sen resmi olarak kayityaptirsan dahaiyi tabi.
kayıt yaptırdım neden farklı bir imei numarası kodlatiyimki? hem daha sonra garantide de sıkıntı da çıkarabilir. Turkiyede müşteri hizmetlerini aradım. Turkiyede servis yapılması için saçma bir belgesi olması gerekiyormuş. bir yıl uluslarasi garanti ne ise yarıyor ozaman anlamadım

pdr555

Üye
aynı sorun bende de var kardeşim son gelişme nedir yaptırabildin mi telefonu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

MeeksTR

MeeksTR

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorun bende de var kardeşim son gelişme nedir yaptırabildin mi telefonu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Sorunu telefonu garantiye verdiğimde çözdüler. Büyük ihtimal ile ana kartını değiştirdiler. Ancak son okuduğum formlarda son çıkan güncelleme ile bu sorun da ortadan kalmış gibi görünüyor. tekradan odin ile son güncellemeyi yaptığımda tekrardan bir şebeke sorunu yaşamadım.

Üst Alt