Evet arkadaşlar romu indirdim kurdum ve üzerine root işleminide yaptim . Dil sorununu languega enabler ile çozdum . Evet cihaz hızlanmış buna şüphe yok fakat eski surumde wanam ile yapilan degisikliklerin çoğu bu romda desteklenmiyor . Ve 5 saatlik kullanımım sonrası bir kere reset attı kendine ve açılış ekranında kaldı tekrar data reset yapip actim .. suan için pek kararli gelmedi bana . Eski romda ekran acikken arama penceresi modu vardi bu romda yok ayrica
Kardeş note 3 neo 4.4.2 root yaz xda Cf auto root cikacak karsina oradaki zip dosyasini indir icinde md5 dosyasi var ayni romu kurduğun gibi download moda al telefonu ardindan odin ile dosyayi flashla yeniden baslayip acilinca goreceksin supersu gelmis olacak menuye
banglades romu indirsek garantıden cıkarmı bi ark 750 oluyor diye yazmıstı ondan hangı rom daha iyi rusya mı banglades mı forumda banglades romu hem hızlı hemde sarjı ıkı den fazla gidiyormus bilgisi olan arkadaslr...
banglades romu indirsek garantıden cıkarmı bi ark 750 oluyor diye yazmıstı ondan hangı rom daha iyi rusya mı banglades mı forumda banglades romu hem hızlı hemde sarjı ıkı den fazla gidiyormus bilgisi olan arkadaslr...