blackwolf3566
Üye
-
Konu Sahibi
-
Alternatif link ekledim diğer link çalışıyorlink ölü
Alternatif link ekledim diğer link çalışıyor
Cwm yükledikten sonra telefona birşey olsa o zaman orjinal rom u yükleyip bu işlemi uygularsak garanti dışı kalmaz değil mi
foruma baktım ama stabil samsungun gereksiz uygulamalarından arındırılmış şarj süresi fazla giden rootlu bir rom bulamadım note 3 n900Q için önerdiğiniz rom varmı acaba?
Gereksiz uygulamalar kaldırılmış aroma mevcut romdagereksiz uygulamaları kaldırılmışmı ? ayrıca link varmı sitede bulamadım?
Android'te yeniyim aroma ne işe yarıyo acaba?Telefon rootsuz rootlayıp mı yoksa rootlamadan flashlayabilir miyim? Ayrıca Odinden sanırım flashlıcam değil mi?
Son olarak 4.4 Kitkat için değil mi bu rom onuda netleştireyim de sorun olmasın sonraCihazını root etmen gerekiyor önce tar uzantılı kernel gerekiyor odin açıcaksın tel download moda alıcaksın tel pc bağlı odin cihazını görücek tar uzantılı kernelide odinde pda bölümüne gösterip yükleyeceksin
Son olarak 4.4 Kitkat için değil mi bu rom onuda netleştireyim de sorun olmasın sonra
şu aroma olayını anlatın ya o nedemek oluyor ?
Hocam başka link yokmu iki defa indirmeye kalktım biri %97 deyken moziila çöktü sıfırdan indirmeye başladı ikincisinde de %80 lerde kapandı inmedi bu üçüncü denemem sinir küpü oldum artık kaldığı yerden devam etse yine iyi.
Aroma bi çok seçeneği içinde barındırıyor yani seçimler bizlere bırakılıyor kurmak istediğin uygulamayı seçiyorsun kurulmasını istemediğin uygulamalarıda seçmiyor daha bi çok özellik katılabilir kısacası
Burdan indir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Edit: romu recovery yükleyeceksin cihazını root ettikten sonra romu indir hafıza kartına taşı power+ses açma+home tuşları ile recovery girdikten sonra wipe uygula romu bul ve flashla aroma bölümünde cihaza yüklemek isteğin samsung ve google uygulamaların yüklemek istediğinin işaretini kaldır yüklemek istemediğininde işaretli kalsın ger kalan taraflar normal olarak devam edebilirsin cihazda bulunmasını istediğin özelliştirmelerde işaretliyebilirsin
Bugünlük bu kadar birşey olursa yarın cevaplarım
Tşkler Hocam işin kötü tarafı bende hafıza kartı yok hiç bakayım bir şekilde yüklemeye çalışcam.telefon rootlarken brick oldu stock rom da yüklenmiyor odin görüyor fakat flash atmıyor başka sürümlerde denedim olmadı ne yapmam lazımtelefonu flashladım fakat hiçbir şekilde root yapamıyorum bootloader kilidi var sanırım bunu nasıl kaldırabilirim?sayaç sıfırlama yapıtım ama işin garip tarafı benim tel N9000Q telefonun product name i : N900 olarak değişti bir sıkıntı olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?