OnuncuTorun
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eski tel note 2 di 6 ay sonra sattım. Çünkü zaman geçtikçe tel taşımak eziyet oluyor. Sınır 5.2..daha büyüğü kullanması taşıması zor..
5 ay sonra elveda note 3Al- O kadar kasmaya gerek yok, nasıl olsa amiral gemisi
Hocam Note 3 bu özelliklerle daha çok uzun süre konuşulacağa benziyor. Baksanıza en son nesil teknoloji lg g pro 2 bile gerisinde kalıyor.5 ay sonra elveda note 3
note2yi pantolonda taşıyorum 4ay önce aldım pantolonun cebi bir süre sonra alışıyor telefona ama çok dar cepli oldu mu bilemem benim cepler de dar zaten geniş değilHocam Note 3 bu özelliklerle daha çok uzun süre konuşulacağa benziyor. Baksanıza en son nesil teknoloji lg g pro 2 bile gerisinde kalıyor.
Benim kafama takılan tek şey boyut sorunu yoksa alacağım. Note 3 kullanıcıları yorum yapabilir mi lütfen? Bu telefon gerçekten bu kadar büyük mü? Pantolon cebine kesinlikle sığmaz mı yani rahat edemez miyim?
Burada konu açtım kararsızlığım 2 kat arttıAlsam mı almasam mı ne yapsam bilemedim...
Dediğim gibi Note 3 alırsan kişisel görüşüm sadece hevesini alırsın o kadar dışardan iyi gibi gözüksede samsung kullanan arkadaşlarda bilir ki bunu bende yaşadım güncelleme vermesini bekliyorsun kaç ay bide verilen güncelleme iyicene telefonu ... ediyor bişi oldumu garantide sana yapıştırıyorlar kullanıcı hatası diye Tavsiyem i6 yönünde hem güncelleme yönünden hem stabilite ve garantideki kolaylık yönünden daha iyi illa android diyorsan z2 önerimdir.
5s de şuan piyasadaki en iyi telefon çünkü 64 bit mimariyle geliyor ama iphone 6 cıkınca ekran küçük pil az gidiyor gibi şikayetlerin olabilir i6 da ekran büyücek pil kapasitesi artıcak gibi tahminler var.i6'yı bekleme şansım yok. 5s alsam çok yanlış bir yatırım mı yapmış olurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?