sonra birde mod yükleyecez aynı şey değilmialican kardeşim bana note 2 için kendi kullandığın root dosyası ve varsa kernel temizleme super wipe gibi dosyalarını atarsan sevinirim tekrar 4.1.2 kurdum baştan bi silip tekrar kuracamYalnız bu iş benim pek hoşumam gitmediDur okuldayım eve gelince atarım hepsini![]()
hava widgeti olmadı bende normal 4.1.2 widget var meselaYahu bi dur atacam hepsini aaaYalnız bu iş benim pek hoşumam gitmedihava widgeti olmadı bende normal 4.1.2 widget var mesela

yav alican tam anlamıyla bana eksiksiz note 3 kullanımı sunacakmısın yoksa 4.1.2 nin gözüne vurayımmıYahu bi dur atacam hepsini aaa![]()
cins adamım her romu beğenmem
neyse 6-7 gibi bir bir görüşelim sorular sorayım ben sana 
yav alican tam anlamıyla bana eksiksiz note 3 kullanımı sunacakmısın yoksa 4.1.2 nin gözüne vurayımmıcins adamım her romu beğenmem
neyse 6-7 gibi bir bir görüşelim sorular sorayım ben sana
![]()
?Abi konuya fransız kaldım siz tam olarak ne yapıyorsunuz ? Note3 özelliklerini s3 e mi portlamaya çalışıyorsunuz?
note2ye portlamışlar, S3 sahibi arkadaş, S3 satıp note2 aldı. Şimdi note2sine yapmaya çalışıyor, konu sahibi arkadaşta yardımcı oluyor...
Neyse buradan da yazalım; s3 için portlayan olursa iyi olur