Nawy gece Ditto Note 3 romun v2 sini kurdum. Gayet güzeldi Smart Scroll ve Smart Pause harika çalışıyo fakat ufak tefek hatalar var örneğin ayarlarda ses düzeyine tıkladığında çökme oluyo. Neyse dedim 4.1.2 ye döneyim bu romu kurarken mj5 için bootloader kurmuştum 4.1.2 kurarken ilk önce hata verdi sonra açılışta recovery açılmadı tekrar cwm menüyü kurup 4.1.2 kurmayı denedim bu sefer oldu ama şimdi ayarlarda cihaz hakkında da en sonda şöyle bir ibare var:
Nedir bu Birleşik Arab Emirlikleri bilgin varmı? Mj5 bootlader kurduktan sonra 4.1.2 dönerken yapmam gereken birşeymi vardı? ne yapacam ben şimdi bi akıl versen
Bi kaç saattir bu yüklediğim bootladerden nasıl kurtulurum onu arıyorum. Bu romu daha öncede kurdum kurulumda türkçe dil seçili olurdu mesela şimdi ingilizce seçili kurduktan sonrada ayarlarda o alttaki sekme yoktu şimdi var ve arap romu olarak görünüyo :S Ne yapacam onu arıyorum ama bişey bulamadım. Acaba son test mj5 kurup dr.ketanın bootloader+knox free fixlerinimi kursam bilemedim :S Adam gibi bi rom kurup 4.3 resmi olarak türkiye romu yayınlanana kadar onu kullanmak istiyorum bi akıl ver alican
Yok yok 4.3 devam aynen dediğin gibi ama hangi rom kursam onu düşünüyorum çoğu romda hatalar var.
Hurricanede gapps ve sync sorunu var.
Tigrayı denedim şarj çok çabuk bitiyo şarj halindeyken bile şarj düşüyo.
Dittoda son versiyonla birlikte yine bazı hatalar var çok değişmiş rom ayarlar falan
Ketanın romunda mesela iki tane air view var. Şöyle tam sorunsuz bişey bulamadım.
Stock 4.3 kurup üzerine ketanın root+bootloader+free knox+wifi fix yapıp resmi olarak gelene kadar kullanayım diyorum.