galaxy note 2 en ucuz nerede ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sami41

Üye
    Konu Sahibi
galaxy note 2 en ucuz nerede ?
konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim, ben note 2 almayı düşünüyorum ama mardinde olduğum için internetten sipariş vericem. siteleri dolaşıyorum ama ucuz olanlara güvenemiyorum. arada 150-200 tl fark oluyor bunun nedeni de garantiden kaynaklanıyormuş ama onu da pek anlamış değilimm. bana güvenilir ve diğerlerine göre daha ucuz site önerebilecek arkadaş var mı ? şimdiden teşekkürler, selametle..

Superfan

Superfan

Üye
Teknosada uygun gibi.

Bu arada o 150 - 200 TL fark garantiden kaynaklanıyor.Sebebi de birini firma kendisi getiriyor.Diğerini özel firmalar ithalat edip burada başka bir firmaya garantisini yaptırıyorlar.Sen bir sorun olduğunda o firmalara başvuruyorsun.Ama böyle olmayınca istediğin samsung yetkili servisine gidebilir ve telefonunu gösterebilirsin.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
teknosada 1900 tl en pahalı orda sen kaç liraya gördün kardeş ?

skywalker06

skywalker06

Üye
Bimeks,teknosa,hepsiburada ve vatanbilgisayar buralardan çok şey aldım internetten bir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar

sami41

Üye
    Konu Sahibi
aslında beklemek mantıklı gibi geliyo s3 gibi ucuzlayabilir ya da ithalatçı firmadan alıp ucuza getirmek de olabilir ama o zaman da kafam rahat olmaz... en iyisi distribütor garantisi galiba..

skywalker06

skywalker06

Üye
Telefonun kendi garantisi herzaman iyidir onun için distribütör garantili al bende Wave 2 vardı ekranda ölü piksel diye verdim garantiye yapamadılar üretim olmadığından yerine ace 2 verdi Samsung o yüzden orjinal garantili cihazlar iyidir her zaman

ngnrdm

Üye
saturn pztsileri kamp. yapiyor bayagi fiyat dusuyo takipte ol derim.

sami41

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim teşekkür ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt