Galaxy Nexus Mu Galaxy S2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Nexus Mu Galaxy S2 mi
Evet Arkadaşlar Bu Konuda Acil Yardıma İhtiyacım Var Fikirlerinizi Alabilir Miyim

moniacful

Üye
S2 al oda jb alicakmis

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
s2 zaten elimde mevcut bi arkadaş takas önerdiği için soruyorum galaxy nexusu tam bilmediğim için

cyber

cyber

Üye
s2 iyi

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Bende bi nexuscu olarak nexus oneriyorum ilk guncellemenin keyfine var kac arkadasimda s2 var amele telefonu :) tek artisi kamerasi bende zaten 16 mp canon var :)

moniacful

Üye
Nexus muhtesem otesi oldu jb ile ama s2de resmi olarak alicak guncellemeyi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
S2 daha iyidir..En azından GPU su daha iyi bu sadece örnek ;)

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Bende bi nexuscu olarak nexus oneriyorum ilk guncellemenin keyfine var kac arkadasimda s2 var amele telefonu :) tek artisi kamerasi bende zaten 16 mp canon var :)

evet galiba ilk 4.1 ona geldi ancak diğer özellikleriylede karşılaştırmak lazım sadece kamerayla olmuyo sonuçta :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşa da Canon'u hediye edersin Ersin abim artık ;)

moniacful

Üye

Jb gelince gorursun sen ikiside ics durumdayken nexusu gorduk telefon takiliyodu

karamba70

Üye
    Konu Sahibi
Jb gelince gorursun sen ikiside ics durumdayken nexusu gorduk telefon takiliyodu

evet bencede böyle birşey vardı ilk önce nexusa çıkması bişeyi ifade etmez sonuçta s2 de alacak jb yi :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben size kısaca açıklayayım şöyle :
Nexus'ta 4.65 inç ekran var Galaxy S2 de 4.3 inç bu demek oluyor ki 0.35 inç fark var arada. ;) 480x800 çözünürlüğe sahip Galaxy s2 var karşımızda ama karşı tarafta da 720x1280 çözünürülükte bir ekran var ama tabii ki Nexus'un ekranı daha büyük olduğu için normal..
Nexus'un PPI değeri sanırım çok daha yüksek..NFC teknolojisi Nexus'un artısı Galaxy s2 de yok diye biliyorum..Galaxy S2 Gorilla Glass ekrana sahip bu demek oluyor ki çizilmeye dayanıklı,sağlam ve ince ;) ..Ekrandan devam edersek ikisi de Super Amoled kullanıyor ama Galaxy de bir de Plus'ı var yani Gs2 Super Amoled Plus ekrana sahip ;) Bunun yanında zaten ikisi de çift çekirdek ve ikisi de Cortex A-9 1200 mhz ;) 1.2 Ghz...Kamera konusuna değinmiyorum S2 nin başarısı ortada Nexus ile kıyaslanamaz ;) GPU larda ise Nexus PowerVR50 GPU ya sahip Gs2 ise Mali400 Gpu ya sahip..Sıralamada Mali400 den sonra gelir PowerVR540 ;)
Kısaca böyle ;)

azmi54

Üye
Kamerada s2 daha iyi deil cunku nexusta 720/1280 ekran cozunurlugu var ayrica nexus galaxy s2 den daha ust model kesinlikle nexus dlorum sakin s2 almayin cnku nexus dunyanin en buyuk sirketlwrinden google ile samsungun birlesmesiyle olusmus bir telefondur s2 yi kenara atar

xPaSHax

xPaSHax

Üye
okadar arastırdım ınceledım kurcaladım s2 daha ıyı nedense nexusun tek artısı bana guncelleme geldı bu benım gorusum :good:

Türe

Türe

Üye
s2 ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
Türe

Türe

Üye
nereden duydun ?

- - - Eklendi - - -

aynen öyle arkasında google ve samsung iş ortaklığı var:oke:

- - - Eklendi - - -

Süleyman Abi Sence İphone 4 Mü daha iyidi Yoksa Galaxy SII'mi ?

ikisinin de avantajları var ama şahsen iphone 4 tercih ederim

- - - Eklendi - - -

ha bu arada jb'li nexus muhteşem fakat s2 ' ye geleceğini de düşünürsek yine s2 :eller:

Del Rey

Del Rey

Üye
Galaxy Nexus öneriyorum. İşletim sistemi ve ana donanımı geçiyorum neredeyse aynı cihazlar. Ancak kasa tasarımı, tuşsuz tasarım, bildirim LED'i gibi diğer etkenler de var. Galaxy S2'nin tasarımı bana biraz kaba geliyor, ancak kesinlikle kötü bir cihaz değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt