Telefon Tavsiyesi galaxy nexus mu galaxy s 2 mi kafam çok karışıyor yardımcı olunnnn :) şimdiden teşekkürler :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qaliq

Üye
    Konu Sahibi
galaxy nexus mu galaxy s 2 mi kafam çok karışıyor yardımcı olunnnn :) şimdiden teşekkürler :)
Yardim

TheMadness

TheMadness

Üye
S2.

avcitalip

avcitalip

Üye
nexus'a güncellemeler daha çabuk gelir tek artısı bu bence

- - - Eklendi - - -

geri kalan herşeyde s2 daha üstündür :oke:

El-CD

El-CD

Üye
S2 ;)

badmus

badmus

Üye
S2 :oke:

furkey

Üye
ben nexus u daha çok beğeniyorum. Bence nexus

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
her ne yönden bakarsan bak s2 alınmalı. AMA! :D ben nedense nexus u çok beğeniyorum. gerek arayüzü gerek tasarımı yüzünden. bu yüzden ben olsam tüm bunları bilmeme rağmen nexus alırdım. birincisi google telefonu yani güncelleme sıkıntısı olmaz ikincizi arada aşırı farklar yok biraz yenilik biraz değişiklik iyi olabilir. s2 ve note da kullanılan arayüzü hiç beğenmiyorum. s3 ve nexus daki çok hoşuma gidiyor

avcitalip

avcitalip

Üye
her ne yönden bakarsan bak s2 alınmalı. AMA! :D ben nedense nexus u çok beğeniyorum. gerek arayüzü gerek tasarımı yüzünden. bu yüzden ben olsam tüm bunları bilmeme rağmen nexus alırdım. birincisi google telefonu yani güncelleme sıkıntısı olmaz ikincizi arada aşırı farklar yok biraz yenilik biraz değişiklik iyi olabilir. s2 ve note da kullanılan arayüzü hiç beğenmiyorum. s3 ve nexus daki çok hoşuma gidiyor

aynen ama bu söylediklerin nexus alınmasını gerektirmez yazılım bir şekilde custom romlarlada olsa sağlanbilir yani güçlü olan s2 yi almak aslında daha mantıklı :oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
Mesut Çevik yaptigi bir yazida nexusun oyunlarda çok yetersiz kaldigini ve s2 nin cok daha iyi oldugunu yazmisti.

futbol123

futbol123

Üye
Mesut Çevik yaptigi bir yazida nexusun oyunlarda çok yetersiz kaldigini ve s2 nin cok daha iyi oldugunu yazmisti.
S2 daha iyi oyun konusunda bunun nedeni çözünürlüğün düşük olması ama benim oynuyamadığım oyun yok ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
S2 bence kardeş.

Kerim.

Kerim.

Üye
SII :oke:

15097

15097

Üye
Samsung Galaxy S II :)

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Tehlike ";5143466][COLOR="DarkRed' Alıntı:

S2 daha iyi oyun konusunda bunun nedeni çözünürlüğün düşük olması ama benim oynuyamadığım oyun yok ;)

Katılıyorum Mali400 ile PowerVr540 arasında dağlar kadar fark yok nexus'un ekran çözünürlüğü büyük olduğu için daha güçlü bir gpu istiyor.
[/COLOR]

ata11111

Üye
nexusu tercih etmen gerekir görünüş ve kapasite çok iyi 'güncellemeleri bahsetmiyeceğim.

KarakayA67

Xperia rayi satip nexus aldim memnunum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt