galaxy nexus GTI9250 sim karttaki telefonu rehberini telefonda nasıl görünebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
    Konu Sahibi
galaxy nexus GTI9250 sim karttaki telefonu rehberini telefonda nasıl görünebilir
Yurtdışındayım samsung galaxy nexus aldım sim kartı rehberimi telefonda nasıl görebilirim ayrıca müzikleri video yu resimleri nasıl yükleyecem ilk defa andriod bir telefon aldım yardımcı olabilirmisiniz telefonu 400 dolar a aldım sizce değermi o fiyata teşekkürler genel bir destek e ihiyacım var

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Fiyatı iyi.
Rehberde ayarlara gir. Görüntü ayarları gibi birşey olacak oradan simkartı seç.
Birde play store'dan dosya yönetici indir bi tane. Yüklediklerini görmek için.

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
    Konu Sahibi
Rehberde ayarlar a girdim fakat öyle bir seçenek yok

- - - Eklendi - - -

ICS 4.1 VERİYONU KURULU FABRİKADA BU YÜKLÜ GELDİ MENÜ DE DOSYALARIM KLASOR Ü YOK ANDRIOD I ÇÖZENE KADAR BAYA BİR UĞRAŞACAĞIM GİBİ GALİBA

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kurcalarsan çözersin buna emin ol.
Çözersin takma kafaya bizde anadan doğma bilmiyoruz :)

- - - Eklendi - - -

Çözümleri söyledim ama jb kullanmadığımdan tam olarak cevap veremiyorum o yüzden yani.

navti

navti

Üye
rehberde menu tusuna bas (fiziksel tus) oradan bir yol alabilirsin bende orada tel farkli ama ayarlar icinden girersin veya direk menu icinden cikarsin...

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok sağ olsun çözdüm hepsini ICS 4.0.4 yazılımını yükledim telefon çok iyi türkiyeye geldiğimde emei kırıyorlarmı nexus ta pasaportum dolu 2 yılda bir hakkımız var fiyatı nasıl sizce 400 dolar 720 TL felan ediyor

turan3068

turan3068

Üye
çözümü:

menü-kişiler-fiziksel menü tuşu-içe-dışa aktar-sim karıtndan seçeneği-kişiler görülecek sonra yine fiziksel menü tuşuna basıp hepsini seç diyoruz aktarma gerçekleşir...kolay gelsin