Galaxy Nexus 4.2 güncellemesi neden gelmiyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Samsung galaxy nexus bendeki ...
Rom atinca garanti disi kaliyormus cihaz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bilgisi olan var mı ?
Güncelleme gelmiyor cihaza arkadaşlar .. Halen 4.1.1 neden acaba ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
kardeşim o cihaz abim de ... Kısaca abimin cihazına yardım istiyorum ...
bende nexus 4 var . Ben otomatik olarak güncellemesini bekliyorum ...

TahaTM

TahaTM

Üye
Kardeşim Yorumlar Çok Saçma Tabiki Telefonu Rootlarsan Garanti Dışı Kalır Kardeşim Sende Kies Üzerinden Dene Ama Orjinal İndir Orjinal Sitesinde Yani Samsung'un Sİtesinde Nasıl Yapıcağın Yazıo O Olmassa Telefonun Daha Sürümü Yok Demektir Yani Konuyu Uzatmaya Gerek Yok.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Baglanmiyor ki kies e kardeşim ...

TahaTM

TahaTM

Üye
Kardeşim Kies'e Nasıl Bağlanmıyor Onu Anlat.

partyhard

Üye
Nexusla kies arasındaki ilişkiyi cozemedim

çomolokko

Üye

kardeşim bağlanıyor diyor bağlanmıyor ...
Nexusun samsungla alakası yok ki boşuna bağlıyosun kiese kardeş. samsung sunucularına bağlıysa telefonun yani yakju modundaysa 4.0.1den yukarısını alamazsın.tlefonuna takju modelini yükleyip google sunucularından alcaksın güncellemelerini ondan sonra güncellemeleri otomatik alırsın.OTA ile 4.3 geldi dün gece otomatik güncelledi hemen. takju yapman için yardım edebilrim

Emrebali05

Emrebali05

Üye
arkadaşım takju ya geçman lazım senin ki büyük ihtimal ile yakjudur takju olunca google güncellemeyi hemen yolluyor ama yakju olunca samsung geç yolluyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşım takju ya geçmen lazım senin ki büyük ihtimal ile yakjudur takju olunca google güncellemeyi hemen yolluyor ama yakju olunca samsung geç yolluyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

Nexusun samsungla alakası yok ki boşuna bağlıyosun kiese kardeş. samsung sunucularına bağlıysa telefonun yani yakju modundaysa 4.0.1den yukarısını alamazsın.tlefonuna takju modelini yükleyip google sunucularından alcaksın güncellemelerini ondan sonra güncellemeleri otomatik alırsın.OTA ile 4.3 geldi dün gece otomatik güncelledi hemen. takju yapman için yardım edebilrim

Uzaktan yardim ile yapabilir misin kardesim ?

Üst Alt