Galaxy Mini Ve X10 Oyun Paketi..(DENENDİ)

Sponsorlu Bağlantılar

x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Oyunların Hepsini Samsung Galaxy Mini'de Denedim..Hepsi Çalışıyor..Sizde Olan Sorunlar Neden Bilmiyorum..Ama Hepsi Bende Çalışıyor...Ayrıca Oyunların Hepsi QVGA'dır...Eğer Telefonunuz Android Ve QVGA İse Tüm Oyunlar Sizin Telefonunuza Olur...Data Dosyalar İçinde...Gameloft Olan Oyunları...Hangileri Tam Aklımda Değil Ama...Örn:Asphalt 5...Sd Card İçindeki gameloft/games Klasörü İçine Atın...Eğer Gameloft Klasörü Yoksa Gameloft Klasörü Oluşturun...Diğer..Gameloft Olmayan Oyunların Data Dosyalarını İse...Android/Data Klasörünün İçine Atın...

Ates-BaRuT

Üye
Arkadaşlar Oyunların Hepsini Samsung Galaxy Mini'de Denedim..Hepsi Çalışıyor..Sizde Olan Sorunlar Neden Bilmiyorum..Ama Hepsi Bende Çalışıyor...Ayrıca Oyunların Hepsi QVGA'dır...Eğer Telefonunuz Android Ve QVGA İse Tüm Oyunlar Sizin Telefonunuza Olur...Data Dosyalar İçinde...Gameloft Olan Oyunları...Hangileri Tam Aklımda Değil Ama...Örn:Asphalt 5...Sd Card İçindeki gameloft/games Klasörü İçine Atın...Eğer Gameloft Klasörü Yoksa Gameloft Klasörü Oluşturun...Diğer..Gameloft Olmayan Oyunların Data Dosyalarını İse...Android/Data Klasörünün İçine Atın...

sorun yok kardesım hallettım hepsı duzgun ve guzel.yenı paylasımlarını beklıyoruz.birde avatar oyununu bulursan sevınırım.

halo1919

Üye
kardeş assasin dungeon fln vga için bizim ekranlara uymaz

tarzan986

Üye
iyi günler oyunların hepsi için teşekkürler fakat dead space isimli oyun galaxy mini de ilerleyen bölümlerde biraz kasmaya başladı normal midir yoksa ben de mi bir problem var acaba ????

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Guzel oyunlar

----------Eklendi @ 12:10:48 ---------- Yazıldı @ 11:31:33 ----------

Bu ne bici upload sitesi ya dahq inme baslamadan indi diyor sunu madia fireye upload edin

----------Eklendi @ 12:12:47 ---------- Yazıldı @ 12:10:48 ----------

iyi günler oyunların hepsi için teşekkürler fakat dead space isimli oyun galaxy mini de ilerleyen bölümlerde biraz kasmaya başladı normal midir yoksa ben de mi bir problem var acaba ????
Sende bir problem yok bendede donuyordu hatti cikart sonra wifiyu falan kapat rami bosalt ve sonra oyuna gir 30 dk da bir rami bosalt telefon rahatlasin oyunu bitirdim tavsiye ederim

galaxymini4

Üye
ya kardes çok güzel paylasım ama çok acemiyim nolur bana talimat talimat pes 2011 kurulumunu anlatırmısın ?

black months

black months

Üye
arsivin devamini bekliyorum emegine saglik vodafone smartima uydu

x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
Yorum İçin Teşekkürler...

mekhacker7

mekhacker7

Üye
Yorumlar İçin Teşekkürler...[/QUOTE]

Emegin icin biz tesekkur ederiz calismalarin devami dilegi ile :-)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
eline sağlık güzel oyunlar

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
lG p 350 de olurmu beyler

mreren38

mreren38

Üye
Racing moto bağımlılık yapıyor (=

mertoligi

Üye
hawx çalışmıyor

polımıo

polımıo

Üye
oyun yuklemek cook kolay kardes real futbol 2011 ındır gameloft/games ıcıne data dosyasını at apk yı kur oyna bn yaptım oldu super bse bunlar zaten zaten cogunlugu gameloft oyunların

furkan2213

furkan2213

Üye
cok saol kardeş

x_volume

x_volume

Üye
    Konu Sahibi
DON 2
FLİP RİDERS
Seven Stars 3D
Half Breed 3D
Ruffled Feathers Rising 3D

Oyunları eklendi daha'da eklenmeye devam edicem...

mareshal

Üye
kardes bazı oyunlar da apk yok sadece data var paylasım ıcın tesekkurler... bu arada bazı sıteler mahkemeyle erısım engellenmıs

Android01

Android01

Üye
Kardeş emeğine sağlık teşekkürler fakat benim telefonum Samsung Galaxy Y Pro 2.3.6 Android Sistemi yüklü fakat qvga oyunları rahatça yüklüyorum açınca ya arabalar gözükmüyor ya oyunu açmıyor ya da oyunu açtıktan sonra atıyor yardımcı olursan sevinirim iyi günler..

Üst Alt